COMPAREX Press releases

Microsoft beloont COMPAREX met twee Cloud Licensing Partner Awards

Amsterdam, 08.07.2016 – Microsoft heeft op woensdag 6 juli COMPAREX uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year in de categorieën Healthcare én Government.

Tijdens een feestelijk evenement in Nijkerk werden door Microsoft de Healthcare & Government Partner of the year Awards 2016 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg en de overheid hebben geïmplementeerd, op basis van Microsoft Cloud technologie.

COMPAREX heeft tijdens dit event twee awards en een nominatie ontvangen. In beide categorieën is COMPAREX uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year. Daarnaast was COMPAREX ook genomineerd voor de Cloud Advisory Award. Deze awards en nominatie zijn een mooie bekroning op de transformatie die COMPAREX Nederland ondergaat om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn.

‘Onbetwist de grootste Microsoft Cloud Licensing partner van Nederland’

Andre Piso, Microsoft Lead Government & Healthcare: “Sinds de samenvoeging van Agile Software met COMPAREX, is COMPAREX onbetwist de grootste Microsoft Cloud Licensing Partner van Nederland met gespecialiseerde Healthcare en Government teams onder leiding van Vincent van den Bout, Richard van der Hulst en Niels Goderie.

COMPAREX beheerst het Microsoft T-12 programma uitstekend en is een zelfstandige partner. Daarnaast hebben zij ook de solution advisors in huis om cloud inspiratieworkshops te geven. De samenwerking met deze salesteams is perfect.”

COMPAREX wint ook de Microsoft Government Partner Award 2016

v.l.n.r. Andre Piso (Microsoft Lead Government & Healthcare), Tobias Veldt (Accountmanager COMPAREX), Celine Duinsbergen (Marketing Manager COMPAREX), Lisa Smak (Accountmanager COMPAREX), Niels Goderie (Teamleider Local Government COMPAREX), Ekaterina Troubacheva (Microsoft) en Lieke Hamers (Microsoft) bij uitreiking van de Government Partner Award.

COMPAREX wint de Micresoft Healthcare Cloud Licensing Award 2016

v.l.n.r. Stephan van Broeckhuysen (Accountmanager COMPAREX), Andre Piso (Microsoft Lead Government & Healthcare), Vincent van den Bout (Business Unit Manager Healthcare COMPAREX) bij de uitreiking van de Microsoft Healthcare Cloud Licensing Award 2016.

Over COMPAREX Nederland

Bij COMPAREX worden ervaring, kennis en internationale kracht al ruim 30 jaar gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel