COMPAREX Press releases

Marc Betgem benoemd tot Chief Sales Officer van COMPAREX AG

Amsterdam, 14.07.2016 – De Raad van Commissarissen van COMPAREX AG heeft unaniem besloten Marc Betgem met ingang van 1 juli 2016 te benoemen tot Chief Sales Officer. Marc Betgem heeft de afgelopen 17 jaar in diverse managementrollen geopereerd binnen de COMPAREX Group. In zijn laatste functie leidde hij als Executive Vice President de BeNeLux en Zuid-Afrikaanse regio naar een groot succes.

Marc BetgemWilhelm Doupnik, voorzitter van de Raad van Commissarissen van COMPAREX: “De Raad van Commissarissen is verheugd dat Marc Betgem, een ervaren en gerenommeerd topman, toetreedt tot de directie in de rol van Chief Sales Officer.”
 
Wilfried Pruschak, Chief Executive Officer COMPAREX: “Ik ben zeer verheugd dat Marc is benoemd tot Chief Sales Officer! Marc levert niet alleen ondernemersvaardigheden, maar na bijna 20 jaar ervaring bij COMPAREX bezit hij ook diepgaande kennis van wat onze klanten nodig hebben.”
 
De COMPAREX AG directie bestaat uit Chief Executive Officer Wilfried Pruschak, Chief Financial Officer Thomas Reich en Chief Sales Officer Marc Betgem. 
 
Michel van Teijlingen (voorheen Commercieel Directeur) is per 1 juli 2016 benoemd tot General Manager van COMPAREX Nederland. Marc Betgem: “Michel is de aangewezen persoon om COMPAREX Nederland naar nieuwe successen te leiden. Hij bezit niet alleen de ervaring, kennis en het respect van de organisatie, maar ook de drive om COMPAREX de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te maken.”
 
Over COMPAREX Nederland
Bij COMPAREX worden ervaring, kennis en internationale kracht al ruim 30 jaar gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel