COMPAREX Press releases

DNB selecteert COMPAREX Nederland als softwarepartner

Amsterdam, 19.09.2016 – COMPAREX Nederland is op basis van prijs- en kwaliteitsverhouding door De Nederlandsche Bank N.V. geselecteerd als een van drie contractpartners voor het leveren van alle standaard software en de bijbehorende dienstverlening.

In de raamovereenkomst ‘IT Software Portfolio Management and Reseller-services’ is opgenomen dat drie contractpartners - waarvan COMPAREX Nederland er een is - zich in minicompetities in mogen schrijven voor iedere nieuwe aanvraag voor standaard software en de bijbehorende dienstverlening. De contractduur van de overeenkomst bedraagt maximaal zes jaar.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Door het winnen van deze tender bewijzen wij dat onze prijs- kwaliteitverhouding (EMVI) tot de beste van de Europese markt behoort. Met vertrouwen zie ik de minicompetities van DNB tegemoet voor het leveren van nieuwe functionaliteiten, waarbij wij ons zoals altijd committeren de meest waardevolle partner te zijn.”

Over COMPAREX Nederland

Bij COMPAREX worden al ruim 30 jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel