COMPAREX Press releases

Maarten van Montfoort benoemd tot COMPAREX Executive Vice President Noordwest Europa

Amsterdam, 26.09.2016 – Maarten van Montfoort is met onmiddellijke ingang benoemd tot Executive Vice President Noordwest Europa binnen de COMPAREX Group.

Zoals overeengekomen door de COMPAREX directie, wordt hij verantwoordelijk voor een nieuw gevormde regio bestaande uit Nederland, België, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland). Als oprichter en voorheen General Manager van Agile Software en InfraControl, twee door COMPAREX in 2013 overgenomen bedrijven, was hij verantwoordelijk voor het integratieproces van de twee bedrijven in de COMPAREX Group. Dit proces werd onlangs in april afgerond.

Wilfried Pruschak, COMPAREX CEO: “Ik ben zeer trots dat wij Maarten van Montfoort hebben kunnen aantrekken als Executive Vice President voor deze regio. Zijn drive, enthousiasme en kennis zullen het succes van de regio en de hele COMPAREX Group veiligstellen.”

Maarten van Montfoort: “COMPAREX is een inspirerende organisatie met een assertieve benadering. Dit staat garant staat voor een energieke toekomst in een dynamische markt en echte toegevoegde waarde voor onze klant. Ik ben enthousiast deel uit te gaan maken van dit team en de business en kijk ernaar uit om samen te werken met mijn nieuwe en oude collega’s.”

Maarten van Montfoort neemt de rol over van EVP BeNeLux Marc Betgem, die onlangs werd benoemd tot Chief Sales Officer van de COMPAREX Group.

Over COMPAREX

Bij COMPAREX worden al ruim 30 jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel