COMPAREX Press releases

Politie selecteert COMPAREX voor het leveren van alle standaard software en gerelateerde dienstverlening

Amsterdam, 11.11.2016 – Op basis van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding is COMPAREX Nederland door de Politie geselecteerd als leverancier voor alle standaard software en daaraan gerelateerde dienstverlening.

In de raamovereenkomst ‘Standaard Software en daaraan gerelateerde Dienstverlening’ is opgenomen dat COMPAREX in Perceel 1 alle standaard software mag leveren en daaraan gerelateerde dienstverlening. Daaronder valt het advies over productkeuze, licentiemodellen, contractvormen en opensource oplossingen alsook implementatie en installatie van geleverde en reeds in gebruik zijnde standaard software bij de Politie.

In Perceel 1 bevinden zich de top negen vendoren. Perceel 2 bevat de overige vendoren en daaraan gerelateerde dienstverlening. In een minicompetitie met twee andere leveranciers, mag COMPAREX in deze raamovereenkomst haar aanbiedingen doen.

De looptijd van de overeenkomst is 24 maanden vanaf de gunning van de opdracht en kan tweemaal met 12 maanden verlengd worden.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “De digitale transformatie zet zich in alle branches door en brengt voor organisaties nieuwe uitdagingen. Daarom was het voor deze aanbesteding, waarbij anoniem aangeboden moest worden, van doorslaggevend belang aan te tonen dat wij de meest waardevolle solutions en services partner zijn. Onze kennis, expertise en transparante benadering hebben met succes geleid tot de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Wij zijn enorm trots dat wij onze relatie met de Politie van ruim tien jaar verder voort mogen zetten in deze raamovereenkomst.”

Over COMPAREX

Bij COMPAREX worden al ruim dertig jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel