COMPAREX Press releases

COMPAREX Nederland verkozen tot Cloud and Managed Services Provider of the Year 2016

Amsterdam, 19.01.2017 – Tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 in Hilversum, is COMPAREX Nederland eerste geworden in de categorie Cloud and Managed Services Provider.

Dutch IT-channel award Cloud & Managed Services Provider of the YearHet Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala werd dit jaar voor de tweede keer gehouden en is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen. Dit jaar zijn een overweldigend aantal stemmen uitgebracht op de genomineerden. In de categorie Cloud & Managed Service Provider wist COMPAREX Nederland van de vijf genomineerden de meeste stemmen binnen te halen.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Graag wil ik iedereen die op ons gestemd heeft en de organisatoren van Dutch IT-channel hartelijk bedanken voor deze geweldige eer. Daarnaast gaat mijn dank uit naar alle collega’s bij COMPAREX Nederland. Dat wij ons nog middenin de transformatie bevinden om de meest waardevolle IT solutions & services organisatie te zijn en nu al verkozen worden tot de beste Cloud & Managed Services Provider van Nederland is volledig te danken aan jullie fantastische inzet!”

Over COMPAREX Nederland

Bij COMPAREX worden al ruim 30 jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management. Het softwareportfolio van COMPAREX bevat ruim 3.000 vendoren, waaronder een breed scala aan clouddiensten. De COMPAREX Groep is actief in 21 landen in de EU en EVA en 35 landen wereldwijd. www.comparex.nl


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel