COMPAREX Press releases

DEEN Supermarkten kiest COMPAREX als partner voor licentie- en cloudadvies

Amsterdam, 09.02.2017 – DEEN Supermarkten wil de mogelijkheden van de cloud benutten voor het innoveren van de bedrijfsvoering om zo haar klanten én werknemers een nog betere service te leveren. In de zoektocht naar een adviespartner koos DEEN voor COMPAREX, die alle standaard software, licentie- en functioneel advies gaat leveren.

De initiële opdracht van DEEN was het verlengen van de Microsoft Enterprise Agreement, waar COMPAREX direct een aanzienlijke besparing wist te realiseren met het oog op in de toekomst benodigde functionaliteiten. Na dit succes is de volgende stap te bepalen welke cloudoplossingen het beste bij de strategie van DEEN passen om ze optimaal te benutten.

Vooruitstrevende organisatie

Robin Ruikers, Services Director bij COMPAREX Nederland: “De cloud is voor DEEN Supermarkten als vooruitstrevende organisatie dé oplossing om eenvoudig en tegen lage investeringskosten haar bedrijfsvoering te optimaliseren. Door te innoveren met behulp van de cloud, wordt de klant straks nog beter bediend.”

Enorme innovatieslag

“Met Microsoft Office 365 hebben wij de mogelijkheid al onze businessactiviteiten realtime te monitoren en analyseren. Zo kunnen wij onze bedrijfsvoering continu bijsturen en optimaliseren. En dat is slechts het begin, want ik ben ervan overtuigd dat wij met de cloud en ondersteuning van COMPAREX een enorme innovatieslag gaan maken,” aldus Gertjan Metselaar, CFO bij DEEN Supermarkten.

Over DEEN

Logo Deen SupermarktenDEEN Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West-Fries familiebedrijf is DEEN nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij DEEN boodschappen te doen. – www.deen.nl

Over COMPAREX Nederland

Bij COMPAREX worden al ruim 30 jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management. Het softwareportfolio van COMPAREX bevat ruim 3.000 vendoren, waaronder een breed scala aan clouddiensten. De COMPAREX Group is actief in 21 landen in de EU en EVA en 35 landen wereldwijd. – www.comparex.nl


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel