COMPAREX Press releases

COMPAREX benoemd tot Microsoft Cloud Solution Provider Tier 2 in de EU en EVA

Amsterdam, 21.02.2017 – Microsoft heeft de COMPAREX Group verwelkomd in het selecte gezelschap van Indirect Cloud Solution Providers (CSP) en fungeert nu als een van de belangrijkste CSP-aanbieders voor resellers, hosters en Independent Software Vendors in de EU en EVA (Europese Vrijhandelsorganisatie). COMPAREX onderscheidt zich dankzij haar geografische dekking, kennis van CAPEX naar OPEX, kennis van de markt in alle segmenten en uitgebreide licentie-expertise.

Via het CSP-programma ontzorgt COMPAREX partners in het leveren van clouddiensten (waaronder Office 365 en Azure) van Microsoft. Partners krijgen volledige support op deze clouddiensten en kunnen zich daardoor focussen op hun business.

Meerwaarde voor partners

  1. Maximale flexibiliteit.
  2. Maandelijkse factuur op basis van verbruik.
  3. Support op alle online diensten.
  4. Inzicht in het licentiegebruik van eindgebruikers via portal, 100% gebruik realiseerbaar.

Servicedesk met SLA

Support omvat alle tweedelijnsvragen over Office 365, EM+S, CRM Online en Azure, hiervoor is een Expert Desk beschikbaar. Dit is een Nederlandstalige servicedesk met experts die ruime ervaring hebben met het inrichten, onderhouden en verbeteren van Microsoftdiensten. Zo worden razendsnel de juiste oplossingen aangeboden bij problemen. Via het portal of telefonisch wordt een ticket geregistreerd. Garanties van de SLA omvatten 13/5 response binnen twee werkuren met proactieve statusupdate en ondersteuning tot het probleem is verholpen.

Vertrouwen

"Wij zijn enorm trots dat wij deze strategisch belangrijke rol als indirecte CSP-distributeur hebben gekregen", aldus Holger Pfister, Executive Vice President Partners. "Deze stap toont het vertrouwen dat Microsoft in COMPAREX heeft en is van grote invloed op hoe wij software aanbieden."

Over COMPAREX
Bij COMPAREX worden al ruim 30 jaar ervaring, kennis en internationale kracht gebundeld om klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun zoektocht naar de meest geschikte IT-oplossingen. Vanuit de missie om de meest waardevolle IT solutions en services organisatie van Nederland te zijn, biedt COMPAREX (licentie)advies en diensten in de thema’s Big Data & Analytics, Cloud Solutions, Computing Everywhere, Digital Content, Disaster Recovery, Information Management, Mobility, Security en Software Asset Management. Het softwareportfolio van COMPAREX bevat ruim 3.000 vendoren, waaronder een breed scala aan clouddiensten. De COMPAREX Group is actief in 21 landen in de EU en EVA en 35 landen wereldwijd.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel