COMPAREX Press releases

COMPAREX Nederland wint twee Microsoft Cloud Licensing Partner Awards

Amsterdam, 07.07.2017 – Microsoft heeft op 4 juli jl. COMPAREX Nederland uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year 2017, dit zowel voor het marktsegment Healthcare als in het marktsegment Government. Tijdens een jaarlijkse terugkerende evenement in Nijkerk reikt Microsoft Awards uit aan haar partners. De Cloud licensing Partner wordt uitgereikt aan de partner die de behoefte van de klant, binnen het specifieke marktsegment omgezet hebben naar een unieke en innovatieve functionele oplossing op basis van Microsoft Cloud technologie.

“Dit is absoluut een mooie onderscheiding voor beide teams. Zowel de zorgmarkt als ook de lokale overheid vragen beiden om een integrale aanpak, waarbij een onafhankelijk advies met de juiste partners belangrijk is om onze klanten mee te nemen in de reis naar de Cloud”, aldus Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland.

Een aantal jaar geleden heeft COMPAREX een transitie ingezet met als doel: de meest waardevolle IT-leverancier te worden. Inmiddels bewijst COMPAREX keer op keer dat zij in staat is om met een breed portfolio aan IT-oplossingen, de klant centraal te stellen en haar te voorzien van een onafhankelijk advies. De kracht van COMPAREX is dat zij een lokaal team aan specialisten heeft, dat op de hoogte is van alle laatste IT ontwikkelingen.

V.l.n.r. Jasvant Gadjiedas (Sr. Accountmanager Local Government COMPAREX), Tobias Veldt (Sales Manager Local Government COMPAREX), Lisa Smak (Sr. Accountmanager Local Government COMPAREX)

“COMPAREX Nederland is de grootste Microsoft Cloud Licensing Partner van Nederland. Een belangrijke en succesvolle partner die de kennis en expertise in huis heeft. Voor de overheid en in de zorgsector is het essentieel om zaken als bescherming van data goed te waarborgen voor de migratie naar de Cloud. Door te werken met specialisten die per unieke case zelfstandig een goed werkende, innovatieve oplossing weten aan te bieden verdienen zij voor beide categorieën deze Awards” zegt André Piso, ‎Lead – Health & Local Government van Microsoft.

V.l.n.r.:  Martijn Hes (Salesmanager Healthcare COMPAREX), Stefano Todikromo (Accountmanager Healthcare COMPAREX)


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel