COMPAREX Press releases

COMPAREX Nederland Platinum-partner voor RES

Amsterdam, 01.06.2017 – RES heeft COMPAREX Nederland de unieke Platinum-status in het partnerprogramma toegekend. De hoogste partnerstatus bevestigt niet alleen dat COMPAREX alle kennis en ervaring in huis heeft om klanten van begin tot eind te ondersteunen met alle RES-oplossingen. Het is ook meteen de basis voor verdere intensivering van de bestaande, langdurige samenwerking.

“Bij alles staat voorop dat wij samen de beste oplossingen willen realiseren voor de uitdagingen van onze klanten”, zegt Pascal Stam (director channel Benelux) van RES. “Dat bindt ons en is vanaf het prille begin de spil van onze samenwerking.”

Transformatie van de digitale werkplek

RES levert een User-Centric oplossing voor het creëren, automatiseren en beveiligen van de digitale werkplek. Hiervoor worden automation, self service en beveiligingsmogelijkheden gecombineerd in één platform. Om zo de moderne werkplek van vandaag te bekrachtigen met de juiste toegang tot applicaties en services: on premise en in de cloud.

Unieke status

Het behalen van de benodigde certificeringen, de jarenlange ervaring en het commitment van COMPAREX was voor RES aanleiding om de partnerstatus te verhogen van Gold naar Platinum. COMPAREX behoort hiermee voor RES tot een select gezelschap van business partners. Stam: “Ik mag deze status voor het eerst uitreiken. COMPAREX is daarmee een van onze drie Platinum-partners in de Benelux. Voor gebruikers van onze oplossingen bevestigt dit dat deze partner hun uitdagingen en businessprocessen uitstekend kan vertalen en toepassen in de beste oplossingen voor hun praktijk. Niet alleen door hun technische kennis, maar ook hun functionele kennis en ervaring.”

Gezamenlijke drive

COMPAREX Nederland is volgens Herjan van den Hengel (director services) trots op de nieuwe partnerstatus. “Het is een mooie erkenning en waardering voor de manier waarop wij werken voor onze klanten en hoe wij daarvoor samenwerken met RES. Onze interne organisaties zijn allebei volledig afgestemd op het realiseren van de beste oplossingen. We werken daarvoor al ruim tien jaar samen en weten elkaar daardoor op alle niveaus van onze organisaties goed te vinden. Dat maakt in de praktijk een groot verschil”, aldus Van den Hengel.

Basis voor de toekomst

De verhoogde partnerstatus legt bovendien de basis voor verdere intensivering van de samenwerking. Stam: “We gaan de samenwerking nog verder uitbouwen, met nog meer focus op specifieke klanten, doelgroepen en thema’s. Ook dat gaan onze klanten de komende jaren merken. De Platinum-partnerstatus is dus veel meer dan alleen de bekroning van ons bestaande partnerschap.”

Meer weten over onze samenwerking met RES?

Wilt u meer weten over onze partnerstatus of wilt u onafhankelijk advies over de oplossingen van RES? Neemt u dan contact op met Henk Enter, Senior Solution Advisor Computing Everywhere via henk.enter@comparex.com of +31(0)6 1093 1007


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel