COMPAREX Press releases

COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider

Amsterdam, 17.07.2018 – De wereldwijde IT-expert COMPAREX is één van de weinige deelnemers aan het onlangs aangekondigde wereldwijde Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) -programma. Het programma certificeert enkele van de meest gekwalificeerde Azure Managed Services Providers ter wereld en staat voor hun mogelijkheden om geavanceerde ondersteuning voor cloud-beheer te bieden. De certificering helpt organisaties een geschikte partner te vinden om cloud-omgevingen te beheren.

Om deel te nemen aan het programma moesten aanvragers een strenge Microsoft-audit voltooien. COMPAREX voldeed aan alle criteria die zijn beschreven in het Microsoft-programma. Het bedrijf ondergaat sinds 2016 een transformatieproces van een licentie-reseller naar een wereldwijde Managed Service Provider. COMPAREX levert aan honderden klanten over de hele wereld Cloud Management Services, waaronder Azure Management and Monitoring, Unified Cloud Management en Cloud Consumption Monitoring. Het aanbod van diensten wordt continu uitgebreid.

Thomas Reich, CEO COMPAREX: "Als organisaties willen samenwerken met één van de beste providers voor managed services - zijn ze bij ons aan het juiste adres!" Onze deelname aan dit programma bewijst dat wij een lange weg hebben afgelegd van een traditionele leverancier van licenties naar het aanbieden van geïntegreerde diensten die veel waarde toevoegen voor organisaties. Ik ben er erg trots op dat de investeringen in onze medewerkers, processen, productontwikkeling en de tevredenheid van onze klanten hun vruchten afwerpen."

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Wij adviseren en ondersteunen onze klanten al jaren over en met Microsoft Azure. Vanaf het begin hebben wij veel tijd en energie gestoken in het opdoen van kennis en het ontwikkelen van waardevolle diensten. Dat wij na de zware audit door het selectieproces heen zijn gekomen en nu Microsoft Azure Expert MSP zijn is natuurlijk geweldig! Het laat opnieuw zien dat wij ver zijn gekomen in onze eigen transitie van licentieleverancier naar Managed Service Provider. Ik ben erg trots op onze specialisten in de Nederlandse organisatie. Bij alles wat ze doen, hebben zij een focus op en leveren zij toegevoegde waarde voor onze klanten."

Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft Corp.: "Wij zijn blij dat COMPAREX waarde toevoegt door organisaties te adviseren over hun Microsoft Azure en Intelligent Cloud-vraagstukken om zelfs de meest complexe omgevingen te beheren. Het Azure Expert MSP-programma helpt DMU's bij het vinden van zeer bekwame aanbieders zoals COMPAREX met gevalideerde competenties."

Naarmate klanten in een sneller tempo naar de public cloud gaan, hebben ze partners nodig die niet alleen de expertise hebben op het gebied van de cloud maar ook over de ervaring beschikken om hen te begeleiden. Deelname aan het Microsoft Azure Expert MSP-programma is alleen weggelegd voor partners die voldoen aan een reeks strenge eisen, waaronder bewijs van uitmuntendheid in customer delivery en technische expertise, en de succesvolle afronding van een onafhankelijke audit van hun beheerde services, mensen, processen en technologieën. Alleen de betrouwbaarste Cloud Managed Service Providers krijgen de Azure Expert MSP-badge, bedoeld om klanten vertrouwen te geven bij het selecteren van een partner om hen te helpen hun doelen op het gebied van digitale transformatie te bereiken.

COMPAREX heeft door de jaren heen talloze internationale onderscheidingen ontvangen. Ook dit jaar, tijdens de jaarlijkse Inspire-conferentie van Microsoft, van 15 tot 19 juli in Las Vegas, zal COMPAREX van de drie finalisten uit het wereldwijde partnernetwerk van Microsoft met de titel Partner Seller Excellence op het gebied van technologie, verkoop en/of licenties naar huis gaan. Erik Moll, Go-to-Market Manager van de Americas, mag de prijs in ontvangst nemen.

Over COMPAREX

Als een wereldwijd IT-bedrijf met dertig jaar ervaring is COMPAREX een van 's werelds toonaangevende IT-serviceproviders en de nummer één op het gebied van softwarelicentiebeheer op de EMEA-markten. COMPAREX ontwikkelt innovatieve diensten die het beheer ondersteunen en optimaal gebruikmaken van softwareproducten, wat leidt tot een algehele verbetering van de productiviteit. COMPAREX bedient zakelijke klanten, van kleine bedrijven tot grote internationale bedrijven en openbare instellingen, en ondersteunt elke klant tijdens zijn digitale reis naar productiviteitsoptimalisatie.

Het dienstenportfolio heeft een solide basis in licentiebeheer, inkoop van software en cloud services. De professionele en beheerde services gericht op het ondersteunen van klanten met diensten die zijn afgestemd op hun uitdagingen en behoeften maken het aanbod compleet.

Met de slogan "By Your Side in a Digital World" onderstreept COMPAREX zijn doel om klanten te inspireren met mogelijkheden en kansen in het kader van hun digitale transformatie, door de belangrijkste prioriteiten van de klant aan te pakken. COMPAREX Nederland maakt deel uit van de internationale COMPAREX Group, met ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel