COMPAREX Press releases

Ivanti expert COMPAREX sluit strategische samenwerking met IT-Value

Amsterdam, 06.09.2018 – Onlangs reikte Ivanti de ‘Partner of the Year Awards’ van 2018 uit, waarbij COMPAREX Nederland zowel de ‘EMEA Partner of the Year’ als de ‘EMEA Identity Partner of the Year’ ontving. Deze awards zijn bijzonder, omdat er in de gehele EMEA regio maar één partner in elke categorie wordt onderscheiden. Ook bijzonder is dat naast COMPAREX ook hun strategische partner IT-Value werd onderscheiden als “EMEA Consultancy Partner of the Year”. James Anderson, Area Vice President EMEA Channel bij Ivanti: “De Partner of the Year heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze zakelijke groei en toont een indrukwekkende toewijding en expertise aan onze wederzijdse klanten.”

Strategische samenwerking met partners om klanten te helpen beter, sneller, efficiënter én veiliger te werken.

De samenwerking met IT-Value komt niet uit de lucht vallen. COMPAREX beschikt door de samenwerking met IT-Value over de volledige kennis om Ivanti als totaaloplossing aan te bieden. Pascal Stam, Alliance Manager bij COMPAREX: “Wij willen strategische partnerships aangaan met gespecialiseerde consultancybedrijven zoals IT-Value. Wij begrijpen de problemen en uitdagingen van onze klanten en willen ze met onze IT-kennis en samenwerkingsverbanden helpen hun werk beter, sneller, efficiënter én veiliger te doen. De specialisaties van partners vinden we vaak op meerdere gebieden zoals technologieën en branche. We houden de kennis- en ervaringsniveaus van onze partners nauwlettend in de gaten om onze klanten een “best-in-breed” partner te kunnen aanbieden.”

Veel verschillende oplossingen: ervaar ze zelf in het Experience Center

Henk Enter, specialist op het gebied van Ivanti oplossingen binnen COMPAREX, is verantwoordelijk voor het COMPAREX Experience Center.  Hij organiseert regelmatig sessies waarbij klanten zelf kunnen ervaren hoe een bepaalde oplossing in de praktijk werkt. Henk: “Wij geloven dat het zelf zien en ervaren waardevoller is dan alleen vertellen. Dat kan in het Experience Center, een demo-omgeving waar wij aantonen wat de toegevoegde waarde van de Ivanti oplossingen is. Deze is met name gericht op self-service, automation en access management. Op basis van de behoefte van de klant kunnen wij een demonstratie invullen en uitvoeren, waardoor we de Ivanti-oplossingen direct tastbaar maken. Maar naast de demo-sessies organiseren we ook een aantal keren per jaar Roundtables. We zien dat klanten het prettig vinden om ervaringen met andere klanten te delen.”

Kom naar de Roundtable-sessie op 11 oktober in Amsterdam!

Samen met IT-Value organiseert COMPAREX op 11 oktober een Roundtable-sessie voor klanten. In kleine groepjes praten specialisten van beide partners de klanten bij over veranderingen in de markt en de oplossingen van Ivanti. Hierbij gaan zij de discussie aan met klanten over de specifieke uitdagingen en geven zij op basis van de antwoorden een demonstratie van de mogelijke oplossing. De Roundtables vinden plaats op het kantoor van COMPAREX in Amsterdam. Klanten zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom, de sessie duurt ongeveer een halve dag (vanaf de lunch). Aanmelden voor deze Roundtable kan hier


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel