COMPAREX Press releases

COMPAREX tekent wereldwijde partnerschapsovereenkomst met Snow Software

Amsterdam, 13.09.2018 – COMPAREX, een wereldwijde IT-serviceprovider en één van 's werelds toonaangevende SAM-specialisten maakte vandaag een wereldwijd partnerschap met Snow Software (Snow) bekend. Snow Software is tevens een wereldwijd toonaangevend bedrijf in oplossingen op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management. Voor hun gezamenlijke 200 klanten hadden de twee bedrijven voorheen lokale overeenkomsten voor een aantal locaties en deze worden nu vervangen door één enkele, wereldwijde overeenkomst tussen de twee bedrijven.

COMPAREX is momenteel bezig met het vernieuwen van zijn SAM-gerelateerde managed services en de introductie hiervan wordt halverwege het najaar van 2018 verwacht. Als onderdeel van de overeenkomst met Snow zal COMPAREX de technologie van Snow in zijn aanbod van managed services integreren. Hierdoor zullen organisaties kunnen profiteren van de door COMPAREX SAM managed services geboden toegevoegde waarde. 

Bij het tekenen van het contract afgelopen maand merkte Axel Kling, CEO van Snow, op: 'We zijn heel blij dat COMPAREX een wereldwijde strategische partner is geworden; dit bewijst hun inzet voor het vergroten van het succes van klanten. De kernactiviteiten van Snow bestaan uit het helpen van klanten bij het optimaliseren van hun uitgaven op het gebied van technologie en het weer vat krijgen op hun IT-omgeving door middel van het verschaffen van inzicht in wie wanneer met wat en op welk apparaat werkt.'

Thomas Reich, CEO van COMPAREX vertelt: 'In een wereld van snel ontwikkelende technologie en toenemende acceptatie van cloud-gerelateerde diensten hebben organisaties meer dan ooit behoefte aan een eenvoudige manier om weer vat te krijgen op hun softwaremiddelen en te garanderen dat deze toegevoegde waarde hebben voor de zakelijke activiteiten. De SAM managed services van COMPAREX zullen alle elementen van Software Asset Management bieden aan organisaties met individuele behoeften.  Wij zijn blij dat wij samen met Snow onze SAM managed service naar een hoger niveau kunnen brengen.

Hij voegt toe: 'Wij geloven dat de toonaangevende positie van Snow in de SAM-markt onze partnerkeuze bevestigt.' Het bedrijf is onlangs door specialisten binnen de branche als leider erkend in de openingsrede van Gartner getiteld Magic Quadrant for Software Asset Management Tools *, en door klanten als een Customers’ Choice voor Software Asset Management Tools van Gartner Peer Insights 2018.

Gartner, 'Magic Quadrant for Software Asset Management Tools' door Roger Williams, April Adams, Matt Corsi, 16 april 2018

Over Gartner Magic Quadrant

Gartner keurt geen enkele in zijn onderzoekspublicaties beschreven leverancier of dienst en geen enkel goed en geeft technologiegebruikers niet het advies om uitsluitend deze leveranciers met de hoogste kwalificaties of andere aanduiding te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en dienen niet als constateringen van feiten te worden opgevat. Gartner doet afstand van alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek, inclusief eventuele garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Gartner Peer Insights

Peer Insights is een online platform van kwalificaties en beoordelingen van IT-software en IT-diensten die door IT-deskundigen en beleidsvormers op het gebied van technologie worden geschreven en gelezen. Het doel hiervan is om leiders in de IT-branche te helpen bij het op basis van meer inzicht nemen van besluiten betreffende aankopen en technologieleveranciers bij het verbeteren van hun producten met behulp van door hun klanten geleverde objectieve, onbevooroordeelde feedback. Gartner Peer Insights omvat meer dan 70.000 geverifieerde beoordelingen in meer dan 200 markten. Breng voor meer informatie een bezoek aan www.gartner.com/reviews/home.

De onderscheidingen van Gartner Peer Insights Customers’ Choice worden bepaald door de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers bij klanten op basis van hun eigen ervaringen, het aantal op Gartner Peer Insights gepubliceerde beoordelingen en de totale kwalificaties voor een bepaalde leverancier in de markt, zoals hier meer gedetailleerd beschreven, en zijn op geen enkele manier bedoeld om de beoordelingen van Gartner of de hierbij aangesloten bedrijven weer te geven.

PR-contactpersoon COMPAREX Group:

Janine Hensen

COMPAREX AG

telefoon: +49 341 25 68 171

e-mail: janine.hensen@comparex.com

Over Snow Software

Of het nu het gevolg is van gebrek aan sturing, gebrek aan inzicht of gebrekkige naleving van de regels, Snow (www.snowsoftware.com) is ervan overtuigd dat de meeste organisaties momenteel te veel voor hun software betalen.

Snow Software heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en kantoren over de hele wereld. Het bedrijf is de grootste gespecialiseerde ontwikkelaar van SAM-oplossingen om te verzekeren dat de investering in bedrijfssoftware een goede besteding is, waarbij zeker wordt gesteld dat organisaties de juiste licenties voor de door hen gebruikte software hebben; niet te veel en niet te weinig.

Snow heeft meer lokale kantoren en regionale steunpunten dan enige andere leverancier van SAM-oplossingen met wereldwijd meer dan 4.500 organisaties die op hun locaties en in de cloud gebruikmaken van de SAM-oplossingen van Snow Software voor het beheren van softwarelicenties voor meer dan 11 miljoen apparaten, variërend van mobiele telefoon, desktopcomputer en van datacentrum tot cloud.

Breng voor de meest recente informatie over Snow een bezoek aan:

Web: www.snowsoftware.com

Twitter: @snowsoftware

PR-contactpersoon:

Su Kent
Snow Software
su.kent@snowsoftware.com
+44 7701 314006


Over COMPAREX

COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group  werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2017/18 realiseerde de Group een omzet van €2,533 miljoen / $2,965 miljoen.

Neem contact op

Celine Duinsbergen

Celine Duinsbergen

Marketing Manager

Deel dit artikel