COMPAREX Press releases

's Heeren Loo Zorggroep nieuwe klant van COMPAREX

COMPAREX heeft deze maand een nieuwe klant aan haar portefeuille toegevoegd. De ’s Heeren Loo Zorggroep en COMPAREX zijn een contract overeengekomen waarbij COMPAREX verantwoordelijk wordt voor de levering van standaard bedrijfssoftware aan de gehele zorggroep. Na een uitvoerige selectieprocedure, waarbij ’s Heeren Loo Zorggroep diverse partijen en opties heeft geëvalueerd, is voor COMPAREX als leverancier gekozen.

Van doorslaggevend belang was hierbij het hoge niveau van kennis en ervaring op het gebied van software licenties en licentiebeheer. Ook de maximale transparantie en flexibiliteit in de aanverwante dienstverlening waren belangrijke factoren waardoor voor COMPAREX is gekozen. De overeenkomst heeft betrekking op de gehele softwareportefeuille van ’s Heeren Loo Zorggroep en is voor onbepaalde duur.

Met hulp van COMPAREX wordt de aanschaf van software geoptimaliseerd en wordt er kritisch gekeken naar de reeds aanwezige contracten. 's Heeren Loo Zorggroep wordt op deze manier ontzorgd op het gebied van software aankoop en –beheer. Tevens wordt een kostenbesparing gerealiseerd omdat de software zo efficiënt mogelijk wordt aangeschaft en gebruikt. COMPAREX heeft hierin een adviserende en ondersteunende rol.

Over ’s Heeren Loo Zorggroep

De ’s Heeren Loo Zorggroep heeft ongeveer 9.000 cliënten, meer dan 13.000 werknemers en 3.800 vrijwilligers. 's Heeren Loo Zorggroep biedt verspreid over nagenoeg heel Nederland ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudig) verstandelijke beperking. De ondersteuning is gevarieerd en op maat; van enkele uren zorg/ begeleiding bij cliënten thuis tot dagelijkse intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Mark Winters (COMPAREX) en Anton Theunisse ('s Heeren Loo Zorggroep)

Neem contact op

Deel dit artikel