Continu online klanttevredenheidsonderzoek

COMPAREX Nederland werkt sinds 2014 met een continu online klanttevredenheidsonderzoek bij onze klanten. Wij gebruiken dit onderzoeksplatform comparex.tevreden.nl om klantervaringen in kaart te brengen en onze kwaliteit te verbeteren.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het onderzoek. Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kunnen wij nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Er zijn 3 evaluatiecriteria:

  •  Aanschaf softwarelicenties (wekelijks)
  •  Aanschaf volumelicentiecontracten (maandelijks)
  •  Evenementen (na elk evenement)

U ontvangt per criterium maar een keer per jaar een uitnodiging voor een evaluatie.

Tevreden.nl

Het platform voor het tevredenheidsonderzoek wordt gemaakt door Tevreden.nl. Dit is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland. Jaarlijks worden honderdduizenden reacties verwerkt.

Veel tevredenheidsonderzoeken zijn een eenmalige exercitie zijn waarvan de resultaten vaak niet worden opgevolgd of alleen vergelijkingen binnen een organisatie geven. Tevreden.nl biedt doorlopend inzicht in actuele onderzoeksresultaten met bijbehorende benchmarks en verbeteradviezen. Dit biedt COMPAREX de mogelijkheid om de bedrijfsvoering blijvend aan te scherpen op de actuele klantwensen.

Klanten zien de resultaten en merken het verschil. De transparantie van het onderzoek maakt vervolgens dat zij weloverwogen keuzes kunnen én zullen maken.

Neem contact op