• By Your Side in a Digital World

By your side in a digital world

Software is steeds bepalender voor het succes van organisaties. Maar uw business moet centraal blijven staan. COMPAREX Nederland adviseert organisaties om hun behoeften te matchen met de juiste technologie. Met onafhankelijk advies, services, aankoop en beheer van softwarelicenties ondersteunen wij onze klanten met hun digitale transformatie.

Digital Transformation video

Bekijk hieronder onze video over de Digitale Transformatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Zo werken wij

Onze ruim 200 specialisten zijn continu op zoek naar de beste softwareoplossingen. Met klanten zijn wij doorlopend in gesprek over hun behoeften. Hiervoor geeft COMPAREX strategisch, functioneel en technisch advies over de beste oplossingen. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers. Daarom adviseren wij niet over merken, maar over functionaliteit. Dat doen wij altijd onafhankelijk, transparant en gericht op de meerwaarde voor onze klanten.

Managed Services

Voor het benutten van nieuwe oplossingen heeft COMPAREX – samen met partners – alle benodigde IT-services beschikbaar. Organisaties worden met onze Managed Services volledig ontzorgd. Wij zorgen voor de aankoop en het beheer van softwarelicenties. Zo maken we licentiebeheer efficiënter en helpen we klanten met hun compliance. Met ons Portfolio Management Platform bieden wij onze klanten snel inzicht in welke applicaties aanwezig zijn. Dit biedt grote voordelen. U kunt hierbij denken aan kostenbesparingen, inzage in welke software versies gebruikt worden in relatie tot security breaches (zie de meest recente ransomware uitbraak) en het uniformiseren van applicaties (één applicatie voor één behoefte). Uw Microsoft Office 365 cloudomgeving beheren wij volledig met onze Unified Cloud Management en Cloud Consumption Monitoring oplossing.

Inspiratie en informatie

Verder delen wij onze kennis en ervaring met klanten door hen te inspireren en informeren over veranderingen, nieuwe mogelijkheden en trends in de markt. Dat doen wij met inspiratiesessies, workshops, assessments en ons eigen Experience Center. Zo halen we samen meerwaarde uit technologie.

De COMPAREX Group

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de COMPAREX Group: dé internationale IT-provider,  gespecialiseerd in licentiemanagement, inkoop, (technisch) productadvies en professionele clouddiensten. Met ruim 30 jaar ervaring bedient COMPAREX alle markten: de publieke sector, kleine en middelgrote organisaties en grote internationale organisaties. Bij de COMPAREX Group werken ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.

Onze internationale spreiding is waardevol voor klanten die internationaal actief zijn. Zo is onze kennis wereldwijd beschikbaar met lokale ondersteuning.

COMPAREX is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001, ISO 14001 én ISO 27001 kwaliteitsnormen. In oktober 2016 heeft wederom een externe audit plaatsgevonden. In navolging van ons hoofdkantoor in Leipzig, heeft ook bij COMPAREX Nederland een audit plaatsgevonden. Het internationale kwaliteitsbureau TÜV SÜD heeft na een zorgvuldige analyse onze ISO cerficering bevestigd van zowel ISO 9001 als ISO 14001. Voor de ISO 27001 audit, met betrekking tot informatiebeveiliging van onze SAM dienstverlening, hebben wij in oktober 2018 onze certificering behaald.

COMPAREX Nederland is ISO 9001 gecertificeerd

COMPAREX Nederland is ISO 14001 gecertificeerd

COMPAREX Nederland is ISO 27001 gecertificeerd

Continue online klanttevredenheidsonderzoek

COMPAREX werkt met een continu transparant online klanttevredenheidsonderzoek om klantervaringen in kaart te brengen en onze kwaliteit te verbeteren. Wij horen graag van u welke verbeterpunten u ziet in onze dienstverlening!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

COMPAREX Nederland hecht waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (ook bekend als Duurzaam Ondernemen). Hierbij onderscheiden wij drie dimensies:

  • Normen en waarden (onze Code of Conduct)
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid (via het FIRA-Platform)
  • Maatschappelijke betrokkenheid (met onze COMPAREX Foundation)

COMPAREX Foundation

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie naast een economische en sociale functie ook een maatschappelijke rol dient te vervullen. De COMPAREX Foundation (voorheen Charly Foundation) heeft als doel om projecten met een sociaalmaatschappelijk karakter te initiëren of (financieel) te ondersteunen. Ieder jaar ondersteunen wij drie goede doelen met sportieve of actieve evenementen waarvoor wij de hulp inschakelen van collega’s.

2,450

Medewerkers

80+

Vestigingen

35

Landen

€ 2,533m

Omzet

Neem contact op

Code of conduct

De waarden en normen binnen onze organisatie moeten herkenbaar zijn in de wijze waarop wij zaken doen. Vandaar deze Code of Conduct. De Directie en het Management van COMPAREX onderschrijft de waarden, normen en gedragsregels zoals deze in de Code zijn vastgelegd. Zij verwacht van de medewerkers dat zij hetzelfde doen.