COMPAREX en SoftwareOne

Eind 2018 liet SoftwareONE weten de COMPAREX Group over te willen nemen. In januari 2019 gaf de Europese Commissie haar goedkeuring voor deze geplande overname en al op 8 februari werd de overname definitief afgerond. In veel landen opereert COMPAREX vanaf 1 april 2019 onder de naam SoftwareONE, echter voor Nederland geldt dit nog niet. COMPAREX en SoftwareONE blijven in Nederland nog twee juridische entiteiten tot (naar verwachting) 1 januari 2020.

Uiteraard blijft de COMPAREX Nederland haar dienstverlening aanbieden zoals u van ons gewend bent. Als daar in uw organisatie behoefte aan is, kunnen wij daarnaast (in overleg) specifieke diensten van SoftwareOne aanbieden. Neemt u daarvoor contact op met uw Account Team.

COMPAREX Managed Services

Voor het benutten van nieuwe oplossingen hebben wij, samen met partners, alle benodigde IT-services beschikbaar. Organisaties worden met onze Managed Services volledig ontzorgd. Wij zorgen voor de aankoop en het beheer van softwarelicenties. Zo maken we licentiebeheer efficiënter en helpen we klanten met hun compliance.

Met ons Portfolio Management Platform bieden wij onze klanten snel inzicht in welke applicaties aanwezig zijn. Dit biedt grote voordelen. U kunt hierbij denken aan kostenbesparingen, inzage in welke software versies gebruikt worden in relatie tot security breaches (zie de meest recente ransomware uitbraak) en het uniformiseren van applicaties (één applicatie voor één behoefte).

Met onze Unified Cloud Management en Cloud Consumption Monitoring oplossingen beheren wij uw Microsoft Office 365 cloudomgeving.

COMPAREX is ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001, ISO 14001 én ISO 27001 kwaliteitsnormen. In oktober 2016 heeft wederom een externe audit plaatsgevonden. In navolging van ons hoofdkantoor in Leipzig, heeft ook bij COMPAREX Nederland een audit plaatsgevonden. Het internationale kwaliteitsbureau TÜV SÜD heeft na een zorgvuldige analyse onze ISO cerficering bevestigd van zowel ISO 9001 als ISO 14001. Voor de ISO 27001 audit, met betrekking tot informatiebeveiliging van onze SAM dienstverlening, hebben wij in oktober 2018 onze certificering behaald.

COMPAREX Nederland is ISO 9001 gecertificeerd

COMPAREX Nederland is ISO 14001 gecertificeerd

COMPAREX Nederland is ISO 27001 gecertificeerd

Over SoftwareOne

SoftwareOne is een van de snelst groeiende technologie solution providers, actief sinds 1985. De organisatie heeft meer dan 5.000 technologiespecialisten in dienst in meer dan 80 landen. SoftwareOne werkt nauw samen met onder andere Microsoft, AWS, Adobe, IBM, VMware, Oracle, Citrix, Red Hat en Trend Micro.

SoftwareOne Pyracloud en Software Lifecycle Management (SLM)

Het PyraCloud platform, dat gebruik maakt van machine learning, biedt overzicht, inzicht, automatisering en beheer om klanten het maximale te laten halen uit hun software-investeringen. In samenwerking daarmee bieden de Software Lifecycle Management (SLM) diensten de methodiek en het raamwerk om de onderliggende IT infrastructuur te optimaliseren, de adoptie van de cloud te versnellen en de risico's op incompliance te minimaliseren.

Neem contact op

MVO

COMPAREX Nederland hecht waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (ook bekend als Duurzaam Ondernemen). Hierbij onderscheiden wij drie dimensies:

KTO

COMPAREX werkt met een continu transparant online klanttevredenheidsonderzoek om klantervaringen in kaart te brengen en onze kwaliteit te verbeteren.

Wij horen graag van u welke verbeterpunten u ziet in onze dienstverlening!

Code of conduct

De waarden en normen binnen onze organisatie moeten herkenbaar zijn in de wijze waarop wij zaken doen. Vandaar deze Code of Conduct. De Directie en het Management van COMPAREX onderschrijft de waarden, normen en gedragsregels zoals deze in de Code zijn vastgelegd. Zij verwacht van de medewerkers dat zij hetzelfde doen.