Werken bij COMPAREX - Great Place to Work

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. In 2018 werden wij nummer 8 in de categorie Multinational en dat is een prestatie waar wij bijzonder trots op zijn!

Groeimogelijkheden, flexibiliteit en open werksfeer

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Wij hebben ca. 200 jonge en ambitieuze mensen in dienst, die wij graag de kans geven om te groeien binnen onze organisatie. Flexibiliteit, een open werksfeer en vertrouwen staan hierin centraal. Ik ben erg blij en trots dat COMPAREX zo goed gewaardeerd wordt als werkgever. Dat geeft ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn.”
 
Erik van Riet, directeur Great Place to Work® Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!"

Over Great Place to Work®

Al meer dan 25 jaar helpt Great Place to Work® (GPTW) wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. GPTW doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Overal werkt GPTW met dezelfde onderzoeksmethode die begin jaren tachtig is ontwikkeld door de journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz. Zij werden gevraagd om een boek te schrijven over de 100 beste Amerikaanse bedrijven om voor te werken. Op basis van vele bedrijfsbezoeken, formuleerde Levering een aantal criteria voor een ‘Great Workplace’. Daarin stelde hij de relatie tussen medewerkers en managers in de organisatie centraal. Hoe meer onderling vertrouwen er is in een organisatie, hoe prettiger medewerkers en leidinggevenden het volgens Levering vinden om voor die organisatie te werken.

GPTW ondersteunt organisaties door onderzoek, advies, workshops en trainingen in te zetten. GPTW werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 47 landen op alle continenten. Het instituut, met hoofdkantoor in San Francisco, stelt elk jaar in 47 landenlijsten samen. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is dit het grootste onderzoek in zijn soort.

Website Great Place to Work