Come work at COMPAREX

COMPAREX is een innovatieve IT-Services organisatie die naast zijn klant staat in deze digitale wereld. Om innovatief te zijn en te blijven hebben wij een cultuur waarin vrijheid en ondernemerschap kernwaarden zijn. Dit geeft ons de kans om te ondernemen in een moderne, mobiele, en flexibele werkomgeving. Dit zorgt dagelijks voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen om zo succes te kunnen delen. Delen? Ja, succes vieren we binnen COMPAREX als een familie!

Functieomschrijving

Als Exchange Specialist binnen COMPAREX werk je in diverse projecten voor onze klanten op het gebied van Office 365 in de Enterprise omgeving.

Je bent verantwoordelijk voor het in gebruik nemen van de Microsoft Cloud technologie zodat de klant de producten optimaal kan gebruiken en benutten. Met jouw kennis en achtergrond op het gebied van o.a. Cloud, Exchange en Active Directory ben jij in staat om de architectuur van de klant in kaart te brengen en optimaal te benutten. Je analyseert de (on)mogelijkheden voor de migratie en adviseert daarover.

Om de klant bekend te maken met de nieuwe omgeving en de mogelijkheden geef je Office 365 workshops en trainingen.

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • 3 - 5 jaar ervaring met Microsoft Exchange in een technische rol
 • Expertise in Microsoft Cloud Services: Office 365, Azure en Intune, Exchange Server 2003 – 2016, Office 2016 Pro Plus, Active Directory en Microsoft Windows Server 2008-2016
 • Microsoft Skype for Business (pre)
 • Ervaring met network captures en network troubleshooting
 • Technisch kunnen denken vanuit klantperspectief: wat is de beste oplossing voor deze klant
 • Zelfstandig en zelfstarter
 • Nederlands en Engels in woord en geschrift (zakelijk niveau)
 • Bereidheid tot reizen (20%)

Omschrijving en arbeidsvoorwaarden

Wij willen de meest waardevolle IT-solution en services organisatie zijn van Nederland en dat kan alleen met de beste medewerkers die de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties vertalen naar waarde voor onze klanten. Daarom bieden wij jou in deze uitdagende functie:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring.
 • Een bonusregeling gebaseerd op een individueel en groepstarget.
 • Een jaarlijks opleidingsbudget.
 • Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak.
 • Een collectieve pensioenverzekering met eigen pensioenadviseur.
 • Een WIA-verzekering.
 • Gratis en deels onder werktijd deelname aan ons vitaliteitsprogramma.

Werken bij COMPAREX: Nummer 8 Best Workplace 2018

Dit heb je vaker gehoord, maar bij COMPAREX werken is echt heel erg leuk! Wij zijn een platte organisatie waar je altijd bij elkaar terecht kunt om even te sparren of advies in te winnen. Met 210 zeer gemotiveerde en ervaren collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat betekent dus hard werken, maar ook hard genieten tijdens bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel en het eindejaarsfeest.

Vind jij het belangrijk om goed en gezond te leven en wil je werk en privé in balans houden? Daarvoor bieden wij jou ruime mogelijkheden in ons vitaliteitsprogramma met o.a. bootcamp, een ‘hybrid-doctor’ en andere sportactiviteiten.

Wij zijn groot voorstander van het nieuwe werken waardoor flexwerken én thuiswerken tot de mogelijkheden behoren.

Door de goede werksfeer en de uitstekende arbeidsvoorwaarden beoordelen onze collega’s COMPAREX met een 8,9 gemiddeld! Dit jaar eindigden we zelfs op de 8e plaats Best Workplaces van Nederland, in de categorie Best Multinational Workplaces.

Hoe leuk is het om bij COMPAREX Nederland te werken?

Wil jij weten hoe het is om bij COMPAREX te werken? Bekijk onze video en kom te weten wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag je passie en droom verwezenlijken bij een grote internationale speler waarbij de Nederlandse gezelligheid, betrokkenheid en saamhorigheid nog steeds overal merkbaar is? Klik dan op onderstaande link!

 Solliciteer nu!

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Jouw HR Adviseur

Robin Overweel

Robin Overweel

Recruiter