Kom werken bij COMPAREX

Nieuwe rollen voor Herjan van den Hengel en Jeffrey de Heer  

Herjan van den Hengel (Services Director) en Jeffrey de Heer (Business Unit Manager Solution Advising)Veranderingen bij de services organisatie van COMPAREX!

Per 1 april is Herjan van den Hengel benoemd tot Services Director. Zijn vorige rol als Business Unit Manager Solution Advising is per 1/4 overgenomen door Jeffrey de Heer.

De belangrijkste taak die Herjan heeft vanuit zijn nieuwe rol is om de transformatie van COMPAREX Nederland naar een Managed Services organisatie verder vorm te geven en door te voeren. Herjan is door zijn benoeming toegetreden tot de directie van COMPAREX Nederland, dat nu bestaat uit Michel van Teijlingen, Herjan van den Hengel, Vincent van den Bout en Viviënne van Herel. Lees hier meer over Herjan.

Ook Jeffrey de Heer heeft een duidelijk doel voor ogen. COMPAREX Nederland maakt intern en extern een grote transitie door. Om de kwaliteit te waarborgen moeten we de juiste medewerkers op de juiste positie hebben en dat is Jeffrey op het lijf geschreven. In dit interview vertelt hij meer over zijn nieuwe rol.

Interviews met Paul Bakker en Ines de Bock

Paul Bakker (Internal Account Manager) en Ines de Bock (Operations Manager Microsoft)Er is voor nieuwe collega's niets leukers dan de verhalen te lezen van de mensen die hier al werken.

Wij hebben daarom kort geleden twee collega's geïnterviewd: Paul Bakker is werkzaam als Internal Account Manager. Hij is als spin in het web met het Enterprise team dagelijks proactief bezig met het (grotere) klanten.

Ines de Bock werkt al ruim 10 jaar bij COMPAREX en is momenteel Operations Manager binnen het Microsoft Team. Zij werkt samen met internationale collega's in de COMPAREX organisatie om ervoor te zorgen dat contracten altijd foutloos worden opgesteld. Dat is belangrijk, niet alleen vanwege onze relatie met de klant maar ook om mogelijke boetes te voorkomen.

Lees hier de interviews met Paul en Ines!

Uitbreiding van de directie: Vincent van den Bout en Viviënne van Herel

Vincent van den Bout en Viviënne van HerelDe directie van COMPAREX Nederland is uitgebreid met twee nieuwe leden: Vincent van den Bout als Sales Director en Viviënne van Herel in de rol van Operations Director bij COMPAREX.

Viviënne wil zich toeleggen op  verbetering van de productiviteit en efficiency om hiermee de transformatie van COMPAREX sneller te laten verlopen.

Vincent zegt dat ons solutions en services portfolio enorm gegroeid is in de afgelopen jaren, waardoor sales naar een hoger niveau moet worden gebracht om onze missie te verwezenlijken. Lees hier het officiële persbericht van de directie-uitbreiding.

Oktoberfest ook bij COMPAREX in Amsterdam!

Oktoberfest bij COMPAREX Nederland!Onze PV (personeelsvereniging) organiseert het hele jaar door leuke feestjes. Een paar maanden geleden werd iedereen verrast met de melding dat 14 oktober een COMPAREX Oktoberfest plaats zou vinden in Amsterdam.

En of we ons allemaal aan de dresscode wilden houden: alle deelnemers verkleed in lederhosen en dirndl-outfit.

In een partytent naast het kantoor werd vrijdagmiddag om 16.30 uur het feest geopend. Het was ontzettend gezellig en pas laat in de avond werd er een punt achter gezet. Het volgende feest, halverwege december, staat alweer op de agenda!

Michel van Teijlingen vanaf 1/7/2016 General Manager COMPAREX Nederland

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX NederlandMichel van Teijlingen (voorheen Commercieel Directeur) is per 1 juli 2016 benoemd tot General Manager van COMPAREX Nederland. Hij volgt Marc Betgem op, die benoemd is tot Chief Sales Officer en daarmee toetreedt tot de directie van de COMPAREX Groep.

Marc: “Michel is de aangewezen persoon om COMPAREX Nederland naar nieuwe successen te leiden. Hij bezit niet alleen de ervaring, kennis en het respect van de organisatie, maar ook de drive om COMPAREX de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te maken.”

Microsoft beloont COMPAREX met twee Cloud Licensing Partner Awards

Microsoft beloont COMPAREX met twee Cloud Licensing Partner AwardsTijdens een feestelijk evenement in Nijkerk werden door Microsoft de Healthcare & Government Partner of the year Awards 2016 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg en de overheid hebben geïmplementeerd, op basis van Microsoft Cloud technologie.

COMPAREX heeft tijdens dit event twee awards en een nominatie ontvangen. In beide categorieën is COMPAREX uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year. Daarnaast was COMPAREX ook genomineerd voor de Cloud Advisory Award. Deze awards en nominatie zijn een mooie bekroning op de transformatie die COMPAREX Nederland ondergaat om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn.

Fusie COMPAREX Nederland B.V. officieel afgerond

Op 1 april 2016 is officieel de fusie afgerond van InfraControl B.V. en Agile Software B.V. naar COMPAREX Nederland B.V. Met de fusie concludeert COMPAREX Nederland B.V. een intensief driejarig integratietraject, waarbij de drie entiteiten tot één gestroomlijnde organisatie zijn samengesmolten.

Deze fusie is de afsluiting van het laatste hoofdstuk, dat in 2013 werd ingezet toen COMPAREX Nederland B.V. Agile Software B.V. en InfraControl B.V. overnam. In de zomer van 2015 betrokken alle medewerkers het vernieuwde kantoor in Amsterdam, waarna kon worden toegewerkt naar de definitieve fusie.

COMPAREX Vice President Benelux & Zuid-Afrika, Marc Betgem: “In de afgelopen drie jaar, maar met nadruk in de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de fusie helder en soepel te laten verlopen voor al onze stakeholders. Het doel van de fusie is een nog bredere dienstverlening te leveren aan onze klanten, waarbij de focus komt te liggen op verdieping van onze kennis en services. Wij hebben ons tijdens het traject gecommitteerd altijd helder te communiceren en een optimale dienstverlening te garanderen en dat is zonder meer gelukt. Mijn dank gaat uit naar al onze medewerkers en partners die de afgelopen maanden hun inzet hebben getoond om de fusie mogelijk te maken.”

Robin Ruikers nieuwe Services Director bij COMPAREX Nederland B.V.

Robin Ruikers, Directeur ServicesMet ingang van 14 maart 2016 is Robin Ruikers toegetreden tot het directieteam van COMPAREX Nederland B.V. Als Services Director is Robin verantwoordelijk voor het consolideren en uitbreiden van de Business Unit Services van COMPAREX Nederland B.V.

Hieronder valt onder andere Cloud Solutions, SAM2GO, SoftCare en nieuwe in ontwikkeling zijnde dienstverleningen aan klanten. Robin neemt een belangrijk deel over van de taken van Maarten van Montfoort en Sander Blom, die per 1 april zijn afgetreden als directieleden bij COMPAREX Nederland.

De directie van COMPAREX Nederland B.V. bestaat per 1 april 2016 uit:

  • Marc Betgem, Executive Vice President Benelux & South Africa.
  • Michel van Teijlingen, Commercieel Directeur.
  • Robin Ruikers, Services Director.

Over Robin Ruikers

De laatste twee jaar heeft Robin gewerkt als COO/CMO bij Microsoft Saoedi-Arabië waar hij verantwoordelijk was voor de business en marketing strategie. Hij was tevens lid van het leadership team van Microsoft Middle East and Africa.

Daarvoor heeft hij vanaf 2002 bij Microsoft Nederland gewerkt waar hij verschillende functies heeft bekleed, waaronder die van Business Planning & Operations Officer en Sales Excellence Lead (SET lead) voor EPG. Voor zijn tijd bij Microsoft heeft hij nog twee jaar gewoond en gewerkt in Parijs.

Deel deze pagina