Kom werken bij COMPAREX

Wij zijn een jonge organisatie, de gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Collega's beoordelen COMPAREX met een 8,9. Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. In 2018 werden wij nummer 8 in de categorie Multinational en dat is een prestatie waar wij bijzonder trots op zijn!.

COMPAREX levert toch licenties? Ja, maar er zit veel meer achter! Ons doel is klanten te voorzien van een helder en onafhankelijk advies bij de aanschaf van softwarelicenties. Dit doen we over een aantal thema’s: Cloud Solutions, Computing Everywhere, Big Data & Analytics, Software Asset Management, Security, Mobility, Information Management en Digital Content.

Als adviseur in de verkoop en het beheer van softwarelicentiecontracten werken we voor meer dan 1.600 grote en middelgrote organisaties in heel Nederland. Zoals: SNS, Transavia, NS, Grontmij, diverse Ministeries en Gemeenten en grote zorginstellingen als het Maasstad-, Albert Schweitzer-, Isala- en Groene Hart Ziekenhuis.

Als onderdeel van de COMPAREX Group, een internationale organisatie, onderhouden wij bovendien nauw contact met vestigingen en bedrijven in andere landen. Onze organisatie is continu in beweging en nog volop aan het groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Klantgerichtheid en proactiviteit zijn belangrijke kernwoorden bij ons. In totaal werken er ruim 180 mensen bij ons, verdeeld over afdelingen als sales, inkoop, solution advising, marketing, finance, etc. Er zijn verschillende manieren om jouw carrière te beginnen bij COMPAREX, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Als je bij ons komt werken krijg je een intensieve introductietraining om je integratie te vergemakkelijken, ongeacht je kennisniveau.

Cultuur binnen COMPAREX

De cultuur binnen COMPAREX staat bekend als PRIDE. Dit staat voor Personal Growth, Respect, Integrity, Diversity en Excellence: een andere naam voor onze kernwaarden.

Personal Growth

Het bevorderen van persoonlijke groei betekent een kans om je individuele vaardigheden te ontwikkelen. En medewerkers die vertrouwen hebben in hun capaciteiten zijn uitstekend in staat om uitdagingen het hoofd te bieden. En ze zijn creatief genoeg om hun eigen ideeën en oplossingen bij hun werkzaamheden toe te passen.

Respect

We zien respect als wederzijdse waardering en steun tussen collega’s, partners en klanten. We willen graag dat onze medewerkers open naar elkaar zijn en interesse in elkaar tonen. Communicatie is hierbij cruciaal. En als iedereen zich respectvol naar elkaar gedraagt, creëren we een omgeving waarin wederzijds begrip groeit en vertrouwen in elkaar sterker wordt.

Integrity

Integriteit betekent in de eerste plaats een eerlijke en ethische manier waarop we ons gedragen ten opzichte van elkaar. Een goede balans tussen wat we zeggen en wat we doen. De basis van integer handelen is al in onze compliance-richtlijn gedefinieerd. Integriteit is onlosmakelijk verbonden met onze core business.

Diversity

COMPAREX kent een grote diversiteit in personeel. Dat helpt ons om open te blijven staan voor andere invalshoeken en benaderingen. We zien zaken anders, juist door onze diversiteit. En vaak genoeg is dat verschil, samen met individuele invloeden en ervaringen, nieuwe inzichten en de creatieve stimulans die bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf te bieden.

Excellence

“We willen de beste wereldwijde organisatie zijn voor het leveren en beheer van softwarelicenties.” Dit is terug te vinden in onze visie en vormt een belangrijke pijler bij de uitvoering ervan. Excellence betekent bewustwording van het overtuigen van onze klanten door de kwaliteit van de diensten die wij leveren.

Neem contact op