Raf van Kriekinge

Accountmanager Corporate Sales

Ruim 8 jaar geleden ben ik begonnen binnen COMPAREX België (toen nog PC-Ware). Ruim 6 jaar geleden heb ik mijn partner leren kennen hier in Nederland. Toen wij besloten hadden dat ik zou emigreren naar Nederland heb ik mijn plannen aan onze directie in België voorgelegd. Mijn emigratieplannen hadden immers als consequentie dat ik mijn werk in België zou opgeven, ik kwam dus mijn ontslag aankondigen op dat moment.

Bij het gesprek dat ik daarover had met onze directie in België ging het dan ook al vrij snel over de  mogelijkheden die COMPAREX te bieden had om in Nederland mijn carrière voort te zetten, maar dan voor de Nederlandse tak. Ik had het namelijk prima naar mijn zin binnen COMPAREX en mocht er een kans zijn om mijn carrière in NL voort te zetten dan zou ik daar zeker open voor staan.

Al snel volgden er gesprekken tussen de directie in NL en mijzelf en ruim 4 maanden later was ik helemaal verhuisd, stopte ik letterlijk op een vrijdag met werken voor COMPAREX België en liep ik de maandagochtend erop het pand in Amsterdam binnen als nieuwe medewerker. Ruim 6 jaar later werk ik hier nog steeds, heb ik inmiddels een huis gekocht met mijn vriendin en ruim 2 maanden geleden is ons eerste kind geboren. Ik ben COMPAREX dan ook erg dankbaar voor de kansen die mij geboden zijn en de ondersteuning die ik heb gekregen bij mijn immigratie en integratie.