Kom werken bij COMPAREX

Werken bij COMPAREX is echt heel erg leuk!

Wij zijn een platte organisatie waar je altijd bij elkaar terecht kunt om even te sparren of advies in te winnen. Met 210 zeer gemotiveerde en ervaren collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat betekent dus hard werken, maar ook hard genieten tijdens bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel en het eindejaarsfeest.

Door de goede werksfeer en de uitstekende arbeidsvoorwaarden beoordelen onze collega’s COMPAREX met een 8,9 gemiddeld! Dit jaar eindigden we zelfs op de 8e plaats Best Workplaces van Nederland, in de categorie Best Multinational Workplaces.

Wil jij weten hoe het is om bij COMPAREX Nederland te werken?

Bekijk onze video en kom te weten wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Kijk hieronder wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Martijn Hes

Martijn Hes

Nadat ik 8 jaar bij Microsoft heb gewerkt, besloot ik terug te keren naar COMPAREX. Bij mijn vorige werkgever werd er ontzettend veel gedaan om medewerkers zoveel mogelijk uit zichzelf te laten halen door van het creëren van een optimale werkomgeving!

Het was juist de cultuur bij COMPAREX die doorslaggevend was om de overstap te maken. Na meer dan een jaar voel ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Bij COMPAREX wordt veel aandacht besteed aan het welzijn van de medewerkers en met name aan de ruimte om te groeien als professional! 

Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid om jouw ideeën uit te voeren en er heerst een echte ondernemersgeest. Dit kan zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar ook heb je de vrije hand om nieuwe, waardevolle en creatieve oplossingen te bedenken die positief zijn voor onze klanttevredenheid! Er is dus op alle vlakken ruimte voor groei!.

Raf van Kriekinge

Raf van Kriekinge

Elenita Christian

Elenita Christian

Christiaan Hendriks

Christiaan Hendriks

COMPAREX Bootcamp met SamenFit!

COMPAREX Bootcamp

Ons motto is: Work hard, play hard. We willen ook graag dat collega's goed en gezond leven én dat werk en privé in balans blijven. Ons vitaliteitsprogramma bestaat onder andere uit een bootcamp (you know the drill...). Die wordt gegeven door instructeurs van SamenFit en wordt gedeeltelijk onder werktijd georganiseerd. Je kunt altijd aansluiten! Wil je weten hoe onze bootcamp eruit ziet? Bekijk de video op YouTube!

COMPAREX: Great Place to Work!

Great Place to Work 2018

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. COMPAREX Nederland kwam in 2018 opnieuw voor in de lijst en daar zijn we best trots op!