Kom werken bij COMPAREX

Werken bij COMPAREX is echt heel erg leuk!

Wij zijn een platte organisatie waar je altijd bij elkaar terecht kunt om even te sparren of advies in te winnen. Met 210 zeer gemotiveerde en ervaren collega’s werken wij elke dag keihard om onze klanten tevreden te stellen. Dat betekent dus hard werken, maar ook hard genieten tijdens bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel en het eindejaarsfeest.

Door de goede werksfeer en de uitstekende arbeidsvoorwaarden beoordelen onze collega’s COMPAREX met een 8,9 gemiddeld! Dit jaar eindigden we zelfs op de 8e plaats Best Workplaces van Nederland, in de categorie Best Multinational Workplaces.

Wil jij weten hoe het is om bij COMPAREX Nederland te werken?

Bekijk onze video en kom te weten wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Wij zijn op zoek naar jou!

Kijk hieronder wat jouw mogelijk toekomstige collega's vinden van COMPAREX!

Maarten Nijland

In de periode dat ik me aan het oriënteren was op een nieuwe uitdaging, liep ik tegen de vacature voor Business Unit Manager Cloud aan. Deze vacature sprak me erg aan en de wijze van uitstraling van COMPAREX als bedrijf ook. Ik herinner me nog toen ik voor het eerste gesprek bij de receptie erg warm en vriendelijk ontvangen werd, en iedereen die voorbij liep zei ook goedendag. Dat zelfde gevoel ervaar je ook als je door het pand loopt.

Na een aantal prettige gesprekken en een presentatie, werd de wederzijdse klik bevestigd met een overeenkomst met een fotomomentje. En nu, na meer dan 15 maanden in dienst, is de ervaring dat deze organisatie met recht ‘work hard, play hard’ kan worden genoemd. Er wordt erg hard gewerkt, en er is ook veel ruimte voor persoonlijk initiatief, gezelligheid en ontspanning.

Op deze wijze heb ik dat nog niet eerder meegemaakt, en bevestigt voor mij de keuze maar tevens dat dit de succesfactor van COMPAREX is.

Maarten Nijland

Robin Hobo

Robin Hobo

Elenita Christian

Elenita Christian

Christiaan Hendriks

Christiaan Hendriks

COMPAREX Bootcamp met SamenFit!

COMPAREX Bootcamp

Ons motto is: Work hard, play hard. We willen ook graag dat collega's goed en gezond leven én dat werk en privé in balans blijven. Ons vitaliteitsprogramma bestaat onder andere uit een bootcamp (you know the drill...). Die wordt gegeven door instructeurs van SamenFit en wordt gedeeltelijk onder werktijd georganiseerd. Je kunt altijd aansluiten! Wil je weten hoe onze bootcamp eruit ziet? Bekijk de video op YouTube!

COMPAREX: Great Place to Work!

Great Place to Work 2018

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. COMPAREX Nederland kwam in 2018 opnieuw voor in de lijst en daar zijn we best trots op!