• Alles draait om content-creatie
    Hoe gaan jouw mensen productief
    en met de juiste licentie aan de slag?

Alles draait om content-creatie. Van rapporten en bedrijfspresentaties tot blogs, video’s en designs. Content-creatie gebeurt echter niet meer per se tussen 9 en 17 uur. En ook niet meer alleen op kantoor want jouw medewerkers werken steeds vaker ook thuis, in een restaurant of op vakantie. Om dit mogelijk te maken hebben zij verschillende applicaties en dus licenties nodig. Hoe zorg je ervoor dat jouw mensen zo productief mogelijk aan de slag kunnen en hoe voorkom je tegelijkertijd een wirwar aan licenties?

In principe zijn er vier vormen van content. Uiteraard kennen we pdf die we zien als de zakelijke vorm van content. Daarnaast bestaat creative content als design- en videoapplicaties. Vervolgens hebben we CAD dat met name wordt gebruikt in de bouw en productontwikkeling. En dan is er nog marketing automation.

Voor al deze vormen bestaan verschillende applicaties. Wij zien regelmatig dat organisaties niet weten welke licenties ze nodig hebben en vaak werken met verouderde software. Hierdoor kunnen jouw medewerkers niet efficiënt werken. Wij bekijken de verschillende rollen in jouw organisatie en adviseren jou vervolgens welke applicaties je nodig hebt. Vervolgens bouwen we om die applicaties een stukje cloud. Zo heeft iedereen de juiste licenties, bespaar je kosten en houd je eenvoudig overzicht.

Efficiënt, eenvoudig en altijd up-to-date

Op dit cloudplatform vind je al jouw applicaties waarop je medewerkers inloggen op basis van hun ID. Ze kiezen zelf waar en met welk device ze inloggen en krijgen toegang door middel van tweetraps verificatie. Vervolgens halen ze het ‘product’ uit de cloud. Handig, veilig, efficiënt en overzichtelijk. Want jouw medewerker kan op zijn desktop op kantoor aan een document werken en hier vervolgens in de trein aan verder werken op zijn telefoon. Vervolgens krijgt hij thuis een ingeving en haalt het document via zijn laptop weer uit de cloud. Daarna vraagt hij een collega om feedback. Die logt in en kijkt snel even mee. Vervolgens wordt het document gedeeld met de rest van het team.

Aantrekken van Young Professionals

Een platform levert voordelen op. Jouw medewerkers kunnen efficiënter aan de slag en worden daarmee dus productiever. Je bespaart kosten omdat iedereen alleen over de benodigde licenties beschikt. Bovendien is er van elk document maar één versie. Dat voorkomt verwarring en fouten. Ook beschik je altijd over de nieuwste updates en daarmee over de nieuwste mogelijkheden. Prettig voor bestaande medewerkers en zelfs noodzakelijk als je Young Professionals wilt aantrekken. Zij gaan er vanuit dat ze overal, altijd, met het gewenste device en met de nieuwste applicaties aan de slag kunnen. Soepel, snel én slim kunnen werken is voor hen een voorwaarde om bij jou in dienst te komen.

Wil je ook aan de slag met Digital Content?

Meer weten over de diverse mogelijkheden? Of wil je graag samen met ons de benodigde licenties in kaart brengen? Neem contact op met Paul Hazeveld of Lourens Klootwijk of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Neem contact op

Paul Hazeveld

Paul Hazeveld

Digital Content Specialist

Neem contact op

Lourens Klootwijk

Lourens Klootwijk

Teamleider Security & Information Management

Deel deze pagina