• Ontdek de toegevoegde waarde
    van Azure voor jouw organisatie
    Value Inspiration & Experience Workshop for Azure

Bij de COMPAREX Value Inspiration & Experience Workshop, laten wij zien hoe Azure jouw IT-flexibiliteit kan vergroten, jouw time-to-market kan versnellen en nieuwe zakelijke kansen kan creëren. Ervaar "aha-momenten" in een creatieve sfeer.

Wat levert het jou op?

Echte inspiratie

VIEW is een inspirerende workshop voor beslissers. Je ontdekt hoe je, met de verschillende aspecten van Microsoft Azure, jouw zakelijke doelstellingen sneller, gemakkelijker en kosteneffectiever kunt bereiken.

Echte toegevoegde waarde

Je ontwikkelt een diepgaande kennis over hoe je het beste verschillende Microsoft Azure oplossingen kunt implementeren. Videos laten zakelijke scenario's zien die als blauwdruk kunnen worden gebruikt voor jouw organisatie.

Veel persoonlijke voordelen

In de interactieve workshop identificeer je jouw persoonlijke uitdagingen en behoeften. Dit stelt jou in staat om antwoorden en oplossingen te vinden voor jouw persoonlijke doelstellingen met Azure.

Een workshop voor beslissers

Ongeacht of je Azure nog helemaal niet kent of al over basiskennis beschikt: de VIEW workshop laat je kennismaken met de zakelijke voordelen van Azure en nieuwe inspirerende ideeën. En dit alles is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Daarnaast geeft de VIEW workshop jou nieuw inzicht in je eigen organisatie omdat het collega's met verschillende achtergronden uit je organisatie samenbrengt.

Voor Marketing Managers

Met Azure kun je je beschikbaarheid en klanttevredenheid op jouw website of portal vergroten.

Bijvoorbeeld op drukke momenten zoals tijdens Kerst of Black Friday kun je snel en gemakkelijk de performance van jouw website of webshop uitbreiden tot het gewenste niveau.

Voor Project Managers

Met op Azure gebaseerde oplossingen kun je de time-to-market van jouw interne en externe projecten aanzienlijk versnellen.

Je kunt bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product veel sneller doorvoeren. In plaats van lang te moeten wachen op  IT-middelen, zijn deze met een klik van de muis beschikbaar.

Voor Operations Managers

Azure biedt jou manieren om jouw operationele performance met Internet of Things en Artificial Intelligence te verbeteren.

Dit maakt het voor jou bijvoorbeeld mogelijk om proactief jouw systemen te onderhouden en je downtime te verminderen.

Voor IT-Managers en CIO's

Azure IaaS vermindert het onderhoud aan jouw hardware en Azure PaaS elimineert het onderhoud aan jouw operating system en databases.

Het resultaat is dat jouw IT-team meer tijd heeft voor jouw kernactiviteiten en innovatieve projecten zoals het Internet of Things.

Alles in een oogopslag

Download de flyer

Zodat je altijd alle voordelen van VIEW voor Microsoft Azure bij de hand hebt.

Creëer toegevoegde waarde

Onze workshop helpt jou om precies te ontdekken welke voordelen Microsoft Azure jou biedt om jouw persoonlijke en zakelijke succes te vergroten. Hiertoe doorlopen we samen 5 fases in de workshop.

Identificatie en evaluatie
Als eerste bespreken we jouw huidige zakelijke uitdagingen zoals het ontbreken van flexibiliteit en time to market voor nieuwe products of projecten.

Strategische verandering
Jij begrijpt hoe Azure oplossingen jou helpen om jouw organisatie stap voor stap te optimaliseren. Onze speciale methodiek maakt het jou mogelijk om gemakkelijk de beschikbare Azure oplossingen in kaart te brengen voor jouw verscillende uitdagingen.

Visuele inspiratie
Value Scenario video's gebruiken een fictieve organisatie als voorbeeld om jou te laten zien hoe jij jouw uitdagingen het hoofd biedt met behulp van Containers, Virtual Machines/Networking, Storage/ Backup/ Disaster Recovery, Websites/E-commerce, IoT of AI in Azure.

Nuttige uitwisseling van ideeën
Als onderdeel van de Canvas methodiek, is er een levendige discussie over hoe Azure oplossingen het beste aansluiten bij jouw persoonlijke uitdagingen - in termen van kosten, tijd, risicobeperking en toegevoegde waarde.

Alles in een oogopslag
Jij krijgt een overzicht met een opsomming van alle belangrijke features, hun voordelen en toegevoegde waarde.

Wat anderen zeggen over de COMPAREX VIEW workshops

"Ik was erg enthousiast over hoe een korte video mij inspireerde, dus ik begreep al snel de kern van het verhaal. Goed gedaan, meer alsjeblieft."


Ulf Vollmer
Head of Compliance, METRO AG

"Deze workshop is de beste manier om te begrijpen hoe ik de oplossingen in mijn bedrijf kan implementeren omdat ik de waarde voor mijn bedrijf zie."


Carlos Bellasteros
Head of Service, Group Protege

"Denk anders! Deze workshop vergrootte mijn kennis over de cloud en de digitale transformatie."Neto Rodrigues
IT Director, LinxWaarom COMPAREX?

Microsoft stelt zware eisen aan Azure MSP partners en COMPAREX heeft daarom een intensief assessment vanuit Microsoft gedaan. Hierdoor zijn wij zeker de juiste partner voor jouw organisatie.

COMPAREX beschikt over uitgebreide expertise
COMPAREX helpt klanten succesvol te zijn
COMPAREX investeert in geavanceerde support
COMPAREX beschikt over ervaren specialisten
COMPAREX werkt met bewezen processen en technologie

Wij houden ons bezig met de kernzaken
IT is snel en complex. Wij nemen jou datgene uit handen wat jou verhindert om jouw IT te beheersen en jouw processen efficiënt te laten verlopen.
Wij helpen jou het meeste voordeel uit Azure te halen
Wij vergroten jouw mogelijkheden zodat jij de meeste toegevoegde waarde kunt halen uit Microsoft Azure.
Wij houden rekening met de veiligheid
Met onze geavanceerde migratieservices verplaatsen wij jouw interne applicaties, gegevens en infrastructuur veilig naar de cloud.