• Bouw. Migreer. Maak het mogelijk.
    Met Infrastructure & Apps van COMPAREX

Geef jouw eindgebruikers een moderne digitale infrastructuur die productieplatformen, datacenters, virtualisatie en automatisering in de cloud samenbrengt - naast een on-demand IT-gebruiksmodel.

Creëert de cloud nieuwe mogelijkheden?

De cloud biedt jouw organisatie een volledig geautomatiseerd, self-service IT-platform en netwerkautomatisering.

Wat gebeurt er met jouw legacy software?

Met de cloudtransformatie zorgen we ervoor dat al jouw oude mainframe-applicaties zonder risico worden omgezet naar het nieuwe platform.

Wie zorgt ervoor dat alles goed verloopt? 

Onze specialisten helpen jou constant tijdens de transitie én daarna. Zij voeren de implementatie en het management van alle policies uit - en ontzorgen jou daarbij volledig.

Wij leveren jouw kant en klare cloud infrastructuur

Je weet wat jouw bedrijf verwacht. Je kent ook de belofte van cloudinfrastructuren en de schaalvoordelen, kostenbesparingen en time-to-market-voordelen die ze bieden. Ons doel bij COMPAREX is simpelweg om deze belofte waar te maken. Daarom hebben we een volledig dienstenaanbod ontwikkeld die jou helpt bij het effectief migreren van workloads naar de cloud, om oudere applicaties te moderniseren en zowel de 'as a service' - als de zelfservice-modellen te omarmen - zonder jouw kernactiviteiten in gevaar te brengen.

Natuurlijk volg je jouw eigen unieke reis naar de cloud. Daarom maken wij het jou eenvoudig om te profiteren van onze mogelijkheden op on-premise platformen, PaaS en SaaS - ongeacht uw huidige 'cloud volwassenheids'-niveau.

Het resultaat is dat je met COMPAREX snel een gedetailleerd inzicht krijgt in de manier waarop jouw bedrijf IT-services gebruikt; hoe je een architectuur moet ontwikkelen die op dit gebruik is afgestemd; en hoe je kosteneffectieve toegang tot de nieuwste toonaangevende software regelt.

Bouw jouw platform

Bouw jouw platform

  • Identificeer en gebruik de juiste infrastructuren voor het leveren van de technologische roadmap van uw bedrijf
  • Vergroot de waarde van oudere apps en gegevens door deze te migreren naar nieuwe 'as a service'-platformen
  • Vergroot jouw capaciteit van je productontwikkeling om meer mobiele en gespecialiseerde diensten te ontwikkeling
Breid jouw mogelijkheden uit

Breid jouw mogelijkheden uit

  • Voer meer automatisering door en self-service functionaliteit om IT een performance boost te geven
  • Bepaal de risico's die gerelateerd zijn met het verplaatsen van workflows naar de cloud
  • Zorg voor veiligheid, beschikbaarheid en performance terwijl er aandacht blijft voor volledig inzicht en controle

Wij helpen je jouw IT-infrastructuur af te stemmen op de volgende taken

Planning en implementatie

Planning en implementatie

Met inzichten en begeleiding over hoe je de mogelijkheden van cloud technologieën volledig kunt benutten. Hulp nodig bij het vaststellen, plannen en implementeren van jouw nieuwe infrastructuur? COMPAREX werkt met jou samen om het volledige proces te beheren van concept naar uitvoering.

Applicatie-ontwikkeling en -implementatie

Applicatieontwikkeling en -implementatie

We helpen jou ook om succesvol individuele projecten uit te voeren op het gebied van applicatie-ontwikkeling. En om ze snel en agile af te ronden. Onze software-architecten werken als onderdeel van jouw team samen om ideeën voor zeer specificieke apps en mobiele functionaliteit uit te voeren.

Ondersteuning voor de infrastructuur

Ondersteuning voor de infrastructuur

Onze professionele support services zijn bedoeld voor zowel de "traditionele" IT-infrastructuur, als jouw eigen / hybride / publieke cloud ontwikkeling. Wij zijn bovendien specialisten in het beveiligen van workloads, terwijl onze 24/7 multivendor helpdesk helpt met hun kennis van oplossingen variërend van Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS) tot VMWare SDDC en Citrix.

Ondersteuning voor de technologie

Ondersteuning voor de technologie

COMPAREX is Microsoft Azure Expert MSP en AWS Consulting partner. Je kunt ons daarom vertrouwen voor best-practice inzichten bij het implementeren van dergelijke cloudplatformen. Daarnaast kun je met COMPAREX Managed Services elke uitdaging aangaan en de juiste balans vinden tussen outsourcing en jouw eigen activiteiten. Dat betekent dat je kunt profiteren van een goede, veilige werking van jouw IT-infrastructuur – terwijl je zelf effectieve controle houdt.