• Benut Microsoft Azure op de juiste manier
    Met COMPAREX als Microsoft Azure Expert Managed Services Provider

Stel je voor dat je een partner hebt die niet alleen jouw IT- en cloudplatform volledig kent, maar jou ook adviseert bij het gebruik ervan. En jou helpt te profiteren van alle voordelen van de cloud?

Wist je dat we je adviseren bij het creëren van nieuwe producten en oplossingen door het volledige potentieel van het cloudplatform te benutten? Of dat wij, op basis van gebruikerstatistieken, je helpen bij het beheren en optimaliseren van jouw infrastructuur om deze efficiënt te maken? Met een krachtige cloudoplossing kan jouw bedrijf proactief trends beïnvloeden door nieuwe ideeën, services en apps zeer snel uit te voeren. En stabiel. En veilig.

Unleash Your Cloud’s Potential with COMPAREX as Azure Expert MSP

Proactieve Managed Services

"Ik wil een partner die mij helpt om mijn cloudplatform proactief te beheren en te optimaliseren."

Advies over toekomstige business cases

"Ik ontvang waardevolle informatie over mijn systemen en recente marktontwikkelingen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen."

Vergroot je businesskansen

"Met een betrouwbare IT-omgeving en professioneel advies ben ik klaar voor het vergroten van je businesskansen."

Verplaats jouw data naar de cloud om veilig en agile te blijven

Overweeg je jouw data onder te brengen in de cloud, maar heb je vragen over hoe je hiermee moet beginnen en met wie? Wij hebben een infographic gemaakt met de meest voorkomende vragen en een erg goede oplossing: COMPAREX als Microsoft Azure Expert MSP ondersteunt klanten op weg naar de cloud.

Download de infographic met de meest voorkomende vragen over Microsoft Azure

Vertrouw op "jouw" cloud

Optimize costs

Kostenoptimalisatie door intelligente en voorspellende analyse van eerdere en verwachte clouduitgaven.

Improve your infrastructure

Verbeterde infrastructuur activiteiten, automatisering en verandermanagement op basis van inzichten.

Improve your security and identity management

Verbeterde beveiliging en identieitsbeheer met de meest recente applicaties en connectiviteit.

Get 24/7 support and cloud expertise

Ondersteuning met 24/7 beschikbaarheid en escalatie naar Microsoft advanced/premier support zonder additionele kosten.

COMPAREX Unified Cloud Management voor Azure

Ons COMPAREX Unified Cloud Management voor Azure is gebouwd bovenop het Azure MSP-programma. Met deze dienstverlening helpen wij jou bij het transformeren van jouw bedrijf en het volledig profiteren van de voordelen van de cloud.

COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider

"Wij zijn blij dat COMPAREX waarde toevoegt door organisaties te adviseren over hun Microsoft Azure en Intelligent Cloud-vraagstukken om zelfs de meest complexe omgevingen te beheren. Het Azure Expert MSP-programma helpt DMU's bij het vinden van zeer bekwame aanbieders zoals COMPAREX met gevalideerde competenties."

Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp.

Lees het persbericht

Rely on "Your" Cloud

Hoe werkt het?

Unified Cloud Management is een holistisch beheerde service die klassieke bewakingsservice en servicebeheer combineert.

Weet wat er gebeurt

Azure-bewakingsservices registreren, meten en bewaken systematisch uw Azure Cloud-omgeving. Met een dashboard kun je alle cruciale KPI's overzien via internet - 24/7, overal vandaan. Toegang tot de informatie kan worden beperkt op basis van verschillende kenmerken, zoals de organisatiestructuur van jouw bedrijf, per land of fabrikantspecifieke details.

Wees voorbereid

Alle relevante en historische gegevens kunnen worden gebruikt voor het plannen van resources of het omleiden van automatiseringstaken. Je kunt dus jouw bronnen duurzaam coördineren. Je kunt op het juiste moment zorgen voor de juiste hoeveelheid resources.

CFO’s vinden dit geweldig

Bovendien kunt je limieten instellen om jouw verbruik en budgetten bij te houden. Dit inzicht helpt je bij het plannen van jouuw budget voor verdere projecten.

Microsoft Azure bij Optima Energy Systems

"Om onze investering te maximaliseren, moesten we expertise inhuren van buiten onze organisatie. Wij zijn met COMPAREX in zee gegaan omdat ze een schat aan ervaring hebben op het gebied van softwarelicenties en Microsoft Azure. Dit maakte het mogelijk om onze licentiemogelijkheden en cloudgebruik in de toekomst volledig te begrijpen."

Paul Healey, Director, Optima Energy Systems, United Kingdom

Optima Energy Systems

Download de (Engelstalige) case study

Waarom Azure Managed Service een goede keuze is

Wanneer je begint met jouw reis naar de Azure cloud zijn er niet alleen veel kansen, maar ook veel bedreigingen die je moet zien te vermijden. Lees dit Engelstalige blogartikel van collega Eric Berg (IT-Architect en Microsoft Valuable Professional) om het meeste uit jouw cloud te halen.

10 tips om van start te gaan met Microsoft Azure

Ben je van plan jouw data naar de cloud over te brengen? Microsoft Azure kan je start vereenvoudigen en jouw kosten verminderen. Lees onze 10 tips in deze (Engelstalige) blog hoe je de meeste waarde haalt uit Microsoft Azure.

Vergroot jouw cloudveiligheid met Azure JIT VM Access

Met de toenemende cyberaanvallen in de afgelopen jaren, is cyber security een van de belangrijkste onderwerpen geworden in de IT. Omdat cloud diensten steeds populairder worden, richten hackers hun aandacht nu ook op het bedreigen van deze nieuwe omgeving. Lees hier in deze (Engelstalige) blog hoe je de veiligheid van jouw cloud kunt vergroten.

Klaar voor Azure Managed Service?

Neem vandaag nog contact met ons op:

Door het invullen en versturen van dit formulier wordt de ingevoerde data verzonden naar en opgeslagen door COMPAREX voor contactdoeleinden. Uw gegevens zullen in geen geval worden gedeeld met derden. U kunt additionele informatie over uw gegevens en rechten terugvinden in onze Privacy Policy.