U kunt ervan uitgaan dat wij er alles aan zullen doen om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Wij realiseren ons dat er wellicht situatie zijn waarin iets niet geheel naar wens verloopt. Voor het melden van uw klacht verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen. Hebt u vragen of opmerkingen over een product of prijsstelling, neemt u dan contact met ons op via info@comparex.nl.

De afhandeling van uw klacht

Een team van COMPAREX-medewerkers neemt uw klacht in behandeling. Elke klacht wordt zo spoedig mogelijk afgehandeld.; wij streven ernaar om u binnen 48 uur een reactie te geven. Mocht de behandeling van uw klacht meer tijd in beslag nemen, dan krijgt u van ons hierover bericht. We nemen bij voorkeur telefonisch contact met u op.


Door het verzenden van dit formulier zullen de ingevoerde gegevens worden overgedragen en bewaard door COMPAREX voor contactdoeleinden. Uw gegevens zullen onder geen voorwaarde worden verstrekt aan derden. U kunt aanvullende informatie over uw gegevens en rechten inzien in onze Privacy Policy.


Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Neem contact op