U kunt ervan uitgaan dat wij er alles aan zullen doen om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden. Wij realiseren ons dat er wellicht situatie zijn waarin iets niet geheel naar wens verloopt. Voor het melden van uw klacht verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen. Hebt u vragen of opmerkingen over een product of prijsstelling, neemt u dan contact met ons op via info@comparex.nl.

De afhandeling van uw klacht

Een team van COMPAREX-medewerkers neemt uw klacht in behandeling. Elke klacht wordt zo spoedig mogelijk afgehandeld.; wij streven ernaar om u binnen 48 uur een reactie te geven. Mocht de behandeling van uw klacht meer tijd in beslag nemen, dan krijgt u van ons hierover bericht. We nemen bij voorkeur telefonisch contact met u op.


Ik ga akkoord met de opslag van mijn gegevens voor de bovengenoemde doeleinden. Ik ga er verder mee akkoord dat COMPAREX contact met mij opneemt voor de bovengenoemde doeleinden. Mijn gegevens worden in geen geval gedeeld met derden of voor andere doeleinden gebruikt. Ik heb het privacybeleid gelezen en ben het daarmee eens.Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Neem contact op