• Intelligente sourcing,
    contract management
    en licentieoptimalisatie.
    Software Licensing van COMPAREX

Softwareaankoop en -licentiëring vormt de basis van onze dienstverlening. COMPAREX is Europe’s grootste software reseller en een van de marktleiders wereldwijd. Wij leveren een compleet assortiment aan standaard en meer gespecialiseerde software van meer dan 10.500 verschillende softwareleveranciers en hebben sterke, langetermijn relaties, zowel lokaal als wereldwijd met een groot aantal leveranciers en solutions providers.

Dankzij onze specialistische kennis van softwaregebruiksrechten en jarenlange ervaring, profiteer je van de meest gunstige condities en vele waardevolle diensten.

Waarom Licensing via COMPAREX?

De beste aankoopcondities

Aankoop tegen de beste condities met ons unieke, wereldwijde procurement netwerk.

Licentiebeheer met ondersteuning van specialisten

Volledig licentiebeheer met ondersteuning van licentiespecialisten.

Proactieve inkoopoptimalisatie

Proactieve inkoopoptimalisatie met maatwerk-processen voor jouw organisatie.

Multivendor helpdesk

Wereldwijde ondersteuning via de MultiVendor HelpDesk.

Trainingen via onze Global Academy

Gekwalificeerde trainingen via onze Global Academy.

Compliance via Software Asset Management

Compliance door ons uitgebreide Software Asset Management (SAM).

Licentieadvies: de optimale oplossing voor jouw organisatie

Contracten, licentieregels, uitzonderingen, cloud-gerelateerde eigenaardigheden, compliance - softwarelicenties vormen een complex onderwerp dat specialistische kennis en zorgvuldige aandacht voor detail vereist. Het enorme aantal licentiemogelijkheden én -modellen maakt het moeilijk om de optimale oplossing te vinden voor individuele eisen en wensen. Wij analyseren jouw bestaande omgeving, bieden inzicht in het gebruik van de software door jouw afdelingen en helpen jou bij het definiëren van de beste licentie- en contractuele opties en oplossingen voor de toekomstige groei van jouw organisatie.

Licentie- en contractmanagement: van marktverkennning tot uitvoering 

COMPAREX zorgt voor jouw complexe licentieprocessen – van marktverkenning tot het ondersteunen bij contractonderhandelingen en de werelwijde invulling ervan. Onze expertise en onze diensten zorgen ervoor jouw licentiecontracten worden geoptimaliseerd en dat operationele kosten worden verminderd. Je krijgt de beste prijs – lokaal of wereldwijd.

Productiviteit en compliance

Wij ondersteunen jou ook op vele gebieden die te maken hebben met softwaregebruik en -beheer: cloudoplossingen en -diensten, security, computing everywhere, big data & analytics, mobility, information management of digital content. Bovendien helpen wij een degelijke SAM-oplossing in jouw organisatie te implementeren om auditrisico's te minimaliseren en jouw softwarebudget te optimaliseren.

Meer informatie

Softwareleveranciers

Nieuwe software en services duiken elke dag op, maar weinig innovaties kunnen jouw digitale transformatie écht bevorderen. Het monitoren, selecteren en beheren van leveranciers kan gemakkelijk een volledige baan worden, terwijl slechte keuzes of het niet kunnen voldoen aan de eisen, jouw hele organisatie in gevaar kunnen brengen. Wij helpen jou te bepalen wat je nodig hebt.

Meer informatie