Dura Vermeer - één van de grote spelers in de Nederlandse bouw - hanteert als slogan ‘Waarmaken van ambities’. “Daar speelt ICT een belangrijke rol in”, stelt Hans Aalbers, directeur informatisering en automatisering. “Met 1600 sterk verschillende IT-werkplekken verspreid over drie divisies en een tiental vestigingen is het belangrijk dat we onze software en bijbehorende licenties goed op orde hebben. We hebben daarbij voor COMPAREX gekozen op basis van kwaliteit en transparantie.”

Transparantie en deskundigheid

Hans Aalbers is bij het bouwconglomeraat verantwoordelijk voor alles wat met ICT te maken heeft. Dus ook voor de software en het licentiebeheer. “We zijn voor de aanschaf van software aangewezen op large account resellers. Toen we twee jaar geleden voor een grote aankoop stonden, kwamen we in contact met COMPAREX. De openheid over hun verdienmodel en de kwaliteit van hun advieswerk waren belangrijke argumenten om de overstap te maken. Naast natuurlijk een goede klik.”

Dura Vermeer

Goed onderbouwd advies

“Dat goede gevoel is in de achterliggende twee jaar volledig bewezen”, vertelt Hans Aalbers. Hij noemt de heldere en regelmatig terugkerende rapportages, maar ook de deskundigheid die doorklinkt in de adviezen. “Wij willen bijvoorbeeld meer applicaties in de cloud onderbrengen en dat heeft grote gevolgen voor onze licenties. We hebben daarover dan ook overleg met onder meer Microsoft. Agile Software voorziet ons daarbij gevraagd en ongevraagd van goed advies.”

Waarborg continuïteit

De ICT-directeur bij Dura Vermeer vindt het ook belangrijk dat COMPAREX onderdeel is van een groter geheel. “Zo kunnen wij bij COMPAREX gebruikmaken van hun Software Asset Management diensten. De breedheid van de COMPAREX groep waartoe COMPAREX behoort, biedt ook garanties voor continuïteit en up-to-date expertise.”

Snel reageren

Ook in de ‘kleine zaken’ is de klik er duidelijk. Hans Aalbers: “Als ik een vraag heb of een mail verstuur, wordt er altijd snel gereageerd en mijn vaste contactpersoon coördineert ook het antwoord op vragen die hij zelf niet kan beantwoorden.”

Over Dura Vermeer

Dura Vermeer beschikt over een kleine twee eeuwen ervaring in de bouw en infrastructuur, waarbij betrouwbaarheid en vernieuwing voortdurend samengaan. Dat uit zich niet alleen in vernieuwende bouwconcepten, maar ook in efficiënte samenwerking binnen de keten waardoor het bouwproces sneller en goedkoper verloopt. Dura Vermeer is onder meer betrokken bij infraprojecten aan snelwegen en bouwt complete woonwijken en spraakmakende kantoren en utiliteitsgebouwen.

Dura Vermeer over COMPAREX

“Bij complexe onderhandelingen met de softwareleveranciers begeleidt COMPAREX ons doorlopend. Zij leveren gevraagd en ongevraagd advies, maken zaken helder en komen zo tot een maximaal resultaat. Daar kunnen we op bouwen!”

Neem contact op