Movares ziet COMPAREX als betrouwbare adviseur en kennisbron

Michel van Beek is werkzaam als ICT Product- en Contractmanager bij Movares. Michel is onder andere verantwoordelijk voor de juiste contractvorming bij de levering van IT-diensten. Daarnaast beheert Michel met zijn afdeling de standaard ICT-werkplek voor iedere Movares-medewerker. In totaal zijn dit er circa 1.200. Met name in zijn rol als contractmanager heeft hij veelvuldig contact met COMPAREX.

Open communicatie

“De samenwerking tussen Movares en COMPAREX gaat jaren terug. Wij zien COMPAREX als een betrouwbare adviseur en zijn tevreden over de kennis en kunde van de COMPAREX medewerkers. COMPAREX helpt ons met het oplossen van complexe vraagstukken. De samenwerking met, en de benadering door, de COMPAREX medewerkers is prima. Open communicatie is hierbij het sleutelbegrip. Door deze open communicatie met COMPAREX weten wij bij Movares altijd waar we aan toe zijn. In geval iets onverhoopt meer tijd gaat vergen, of een door ons gewenst scenario is niet haalbaar, dan stemt COMPAREX met ons af over het proces en de mogelijke oplossingen”. Aldus Michel van Beek.

Advisering Microsoft-overeenkomst en True-Up proces

Bij het verlengen van de bestaande Microsoft-overeenkomst wordt COMPAREX regelmatig om advies gevraagd. Omdat de samenwerking met Movares al jaren bestaat, kent COMPAREX de Movares organisatie en de business doelstellingen goed. Hierdoor is de communicatie efficiënt en is het in veel gevallen makkelijker om tot een oplossing te komen waar beide partijen tevreden over zijn.

“Wij gebruiken COMPAREX als een kennisbron. Zij geven advies waar nodig en beantwoorden de gestelde vragen kundig. Bij complexe contractvraagstukken en/of behoeften vanuit de business, wordt de advisering zeer gewaardeerd. Ook maken wij gebruik van hun kennis bij de jaarlijkse Microsoft True-Up. COMPAREX is daarbij in staat een accuraat overzicht van onze licenties te geven.”

COMPAREX specialisten aan tafel

Movares doet ook steeds vaker een beroep op de specifieke kennis van de COMPAREX Solution Advisors. Zij beschikken over specifieke kennis binnen hun oplossingsgebied zoals cloud, security, virtualisatie en big data. “De Account Manager van COMPAREX neemt in sommige gevallen een Solution Advisor mee tijdens afspraken. Als de vragen specialistische technische kennis vergen, is het erg nuttig om een specialist aan tafel te hebben zitten. Er zijn er al gesprekken geweest met de COMPAREX Solution Advisors ten aanzien van Microsoft-, Adobe- en Oracle-vraagstukken. Concluderend kan ik zeggen dat COMPAREX mij en mijn collega’s van Configuratiebeheer ICT heel veel werk uit handen neemt. Van antwoorden op complexe vragen die er zijn op het gebied van software-aanschaf, tot de contractvorming. Daarnaast is mijn gevoel bij COMPAREX als organisatie uitstekend. Wederzijds vertrouwen en openheid zijn hierin belangrijke pijlers.”

Over Movares

Movares Nederland is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van Mobiliteit, Heavy Rail, Light Rail, Ruimtelijke inrichting, Water en Energie. De naam Movares staat voor beweging. Hun medewerkers hebben gedegen kennis en zijn bij uitstek professionals. Movares wil hét bureau zijn van vormgevers van een bereikbare en leefbare omgeving. Het hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht. Met de vier regiokantoren verspreid over het land kan Movares goed inspelen op de plaatselijke omstandigheden.

Neem contact op