IAMSAM - Software Asset Management van COMPAREX

Wij verzorgen verschillende trainingen op het gebied van Software Asset Management. Zo organiseren we regelmatig de licentiebeheertraining, die een eerste stap vormt op weg naar een goed beheer van jouw softwareportfolio. Daarnaast zijn onze professionals geautoriseerd om IAITAM-trainingen te geven, zoals de Certified Software Asset Manager training (CSAM).

Licentiebeheertraining

Ben je verantwoordelijk voor de aankoop van softwarelicenties, de implementatie of het beheer? Met een sterk beheerd softwareportfolio worden kosten bespaard en verklein je de risico’s van compliance (of sluit je ze zelfs volledig uit). Met de Licentiebeheertraining kun je een licentiebeleid voor jouw organisatie definiëren, waarmee je de eerste stap zet naar Software Asset Management.

Meer informatie over de licentiebeheertraining

IAITAM CSAM-training

Ben je betrokken bij het managen van software assets binnen jouw organisatie? Wil je meer grip hebben op de volledige lifecycle van jouw software assets? Onze IAITAM CSAM-training is de enige training met een wereldwijd erkende certificering. De training is volledig gebaseerd op best practices die zijn opgesteld door de International Association of Information Technology Asset Managers (IAITAM).

Meer informatie over de IAITAM CSAM training

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Neem contact op