COMPAREX i Norge

COMPAREX startet i Norge ,som Ravenholm i 1988. Selskapet er en av verdens største forhandlere av programvare og administrasjonsverktøy. Vårt forretningsområde er salg av lisenser og storkundeavtaler på programvare, samt tjenester rundt administrasjon og optimalisering av våre kunders programvare-portefølje.

COMPAREX-gruppen er en produsentuavhengig internasjonal leverandør av programvare og tjenester. COMPAREX er en av de største forhandlerne i Europa av blant annet Microsoft, VMware, Adobe etc. og kan levere alle typer lisensavtaler og tjenester rundt disse. Gjennom 30 år har COMPAREX etablert seg som partner for mellomstore-, offentlige-, private- og internasjonale virksomheter innenfor en rekke ulike bransjer. Selskapet har en uttalt vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt. COMPAREX er representert i 35 land, med ca.  2450 ansatte og over  70 software-produsenter i porteføljen.

Hvorfor velge COMPAREX Norge AS?

I Norge har vi også vært kjent under navnene PC-Ware og Ravenholm Computing, siden 1988.
Vår historie er lang og god når det gjelder å levere programvare fra både store og små produsenter. Vi sitter med god kompetanse og lang erfaring i både det norske og internasjonale markedet, når det gjelder å fremskaffe riktig programvare til best mulig pris. Vi ønsker å tilby samt levere et sett av produkter og tjenester som er i tråd med hva vårt marked etterspør.

Hva vil det si for din bedrift?

Du får alt du trenger av programvare og tilhørende tjenester på ett sted. Vårt kundeteam er tilgjengelig for å kunne svare på spørsmål du måtte ha med hensyn til dette eller andre forhold.

I tillegg til dette har vi norske samarbeidspartnere som kan levere integrasjon, konsulenttjenester, utrulling og kurs. Vi ser frem til å kunne bistå og være en støttespiller, også i dine fremtidige programvare-prosjekter.