COMPAREX – Partner of Adobe

Adobe Creative Cloud for TeamsSørg for at hele ditt kreative team jobber med den siste versjonen av alle Creative Cloud-programmene. Del filer, samle inn tilbakemeldinger og hold orden på de forskjellige versjonene- Alt på et sted, Creative Cloud. Gjør lisenshåndteringen enkle for deg selv med en sentralisert administrasjonskonsoll. Her kan du eller andre kan gjøres til administrator som kjapt kan legge til, tildele og overføre lisenser og dermed forbedre IT og oppkjøps-budsjettet.

Alle verktøyene du elsker- bare bedre

Med mange nye funksjoner er favorittprogrammene, inklusiv Adobe® Phototshop®, Adobe Illustrator og Adobe Premiere Pro gjort om helt for å gjøre den kreative prosessen enda enklere. Med Creative Cloud™ er hele din kreative verden i sync - Dine filer, tilbakemeldinger fra dine team-medlemmer, fonter, installeringer og mye mer og som alltid har du alle programmene tilgjengelig dirkete på din maskin, ikke i nettleser eller i skyen.

Bygge opp et nettverk og vise frem ditt materiale. Creative Cloud er nå integrert med Behance sånn at ditt materialet og kreative fellesskapet nå kan knyttes sammen for første gang. Få inspirasjon raskt. Publisere innhold direkte fra Photoshop og få tilbakemeldinger fra andre kreative fagfolk over hele verden.

En komplett publiseringsløsning

Creative Cloud har verktøy og tjenester som hjelper deg med å dele filer med hvor mange du vil. Med ProSite kan du kjapt og fleksibelt skape og vise din portefolio. Du kan også bygge og publisere websider, mobil-nettsider, Ipad apper og annet materiale for andre ulike medier.

Du kan utvikle din kreative horisont.

Creative Cloud har alt som trengs for å eksperimentere som aldri før. Du får tilgang til alle Adobes kreative verktøy og tjenester og et voksende bibliotek av opplæringsvideoer som vil hjelpe deg å utforske nye verktøy og komme i gang raskt. Hvis du noensinne har ønsket å utvikle deg og begynne å lage nettsider, apper, filmer eller noe annet du kan gjøre det nå.

De viktigste grunnene til å kjøpe i Adobe Creative Cloud for team

  • Helt nye versjoner av dine favoritt kreative verktøy og tjenester, samt tilgang til nye funksjoner og oppdateringer.
  • Verdens beste programvare for foto, video, lyd og design. Pluss Edge verktøy og tjenester for webdesignere og webutviklere som ønsker å lage stilige, mobil klart innhold og web-applikasjoner ved hjelp av HTML, CSS og Javascript og lage websider uten å skrive en eneste linje med kode med Adobe Muse ™ CC.
  • Med Creative Cloud for team kan du raskt, enkelt og kostnadseffektivt legge til eller omfordele lisenser. Du og andre kan enkelt bli administratorer og legge til, tilordne eller overføre lisenser og holde oversikt over teamets bruk av programvare.
  • Mulighet for å installere Creative Cloud for team sentralt eller tillate brukere å installere programmer selv og for å gå ett skritt videre med Creative Cloud Pack og installere sentralt alle programmer, eller bare noen av dem, i hele organisasjonen.
  • Elektroniske tjenester for fildeling, samarbeid og publisering av apps, og nettsteder. Et betalt medlemskap i Creative Cloud inkluderer Behance - verdens ledende kreative fellesskap.
  • Hvert medlem vil motta 100 GB lagringsplass. Del nøyaktig de filene du vil gjennom private mapper. Samle alt på en og samme sted: laste opp nye versjoner av materialet, lagre og gjenopprette tidligere versjoner, gi tilbakemelding, og mer.
  • Creative Cloud for team inkluderer eksklusiv tilgang til eksperthjelp fra Adobe - hvert teammedlem vil motta to personlige økter med et Adobe-produkt eksperter hvert år. Dette er i tillegg til gratis support for å komme i gang.
  • Creative Cloud for budsjett forutsigbarhet og oppstartskostnader.
  • Creative Cloud for team gjør det enkelt å følge lover og regler i hele selskapet. Hold styr på hvor mange lisenser du har lagt til, hvem som bruker dem, og når de ble kjøpt.

Kontakt oss