COMPAREX Vendor section

Office 2016 er her!

 

Office 2016 er her og skal inkludere Word, Excel, PowerPoint og Outlook. For deg som allerede har Office 2013 kommer det ikke til å bli noen store visuelle endringer, men en del nye funksjoner.


Hvis du allerede har Office 365 er dette en oppdatering du bare kan laste ned og installere fra din kontoside hos Microsoft, uten ekstra kostnad.

Viktige nyheter:

  • Utvidet samhandling og deling står sentralt i Office 2016.
  • OneDrive har fått en stor og betydlig større rolle i nye office 2016, det kommer man spesielt til å legge merke til i Word 2016, der flere nå kan jobbe i samme dokument, hvis dokumentet ligger lagret i OneDrive.
  •  Vedlegg i eposter (Outlook) som i praksis kun er lenker til filer som ligger lagret på OneDrive. Nå kan man til og med bestemme om mottakerne skal ha tilgang til å redigere dem, eller bare lese, direkte fra Outlook.
  •  Hurtigliste over de siste filene du har redigert, dukker nå opp når du trykker på vedlegg-knappen når du skal sende nytt vedlegg på mail.
  • Ved hjelp av den nye Tell me-funksjonen blir det langt enklere å finne funksjonalitet og få ting gjort. Tell me ligger som et søkefelt øverst i Office 2016-programmene.
  •  Smarte oppslag er også nytt, det gjør det enklere å finne opplysninger om temaer du jobber med. Holder du for eksempel på med en presentasjon og du ønsker å finne utfyllende forkla-ringer eller bilder av et bestemt tema eller ord, kan du høyreklikke på ordet og velge Smart Lookup. Da vil det foretas et Bing-søk, og søkeresultatene vil vises i høyremargen.
  •  Excel har fått en god del ny funksjonalitet, blant annet kan du velge mellom en rekke nye dia-gram-typer


Pakken vil bli tilgjengelig både som et produkt du betaler en engangssum for og som abonnements-tjeneste

For mer informasjon , ta kontakt med oss