COMPAREX Vendor section

Microsoft Online Service leveres som en abonnementstjeneste og utfyller eksisterende investeringer til brukere med stasjoner som man har på premiss. Ved å velge Microsoft Online Services, kan du kombinere kraften i et robust desktop-baserte applikasjoner med fleksibiliteten til å hoste online-tjenester. Dette gir en integrert opplevelse med et enhetlig utseende fra hvilken som helst enhet der du befinner deg.

Kom i gang med Microsoft Office 365

Office 365 er et web-basert verktøy som gir deg mulighet til å sjekke e-post, viktige dokumenter, kontakter og din kalender når som helst på hvilken som helst enhet.

Kom i gang med Microsoft Azure

Azure er en Microsoft Sky-løsning for både infrastruktur og Software services. Plattformen tilbyr land annet integrerte tjenester for lagring, nettverk og applikasjoner. Kombinert med både LaaS (Infrastructure-as-a-service) og PaaS(Platform-as-a-service) gir stor fleksibilitet i å bygge og lansere ulike typer skreddersydde løsninger. Med datasenter over hele verden og flere i Europa gir Azure-brukeren ytelse der den er

Kom i gang med Microsoft Intune

Mange bedrifter som ønsker å få bedre kontroll over sin klient park og spesielt deres mobile enheter, men ikke føler behov for å øke administrasjonen eller kostnadene involvert for å implementere et nytt produkt som Microsoft System Center. En løsning på dette er den skybaserte program, Microsoft Intune.

Microsoft Visio Online

Microsoft Visio Pro for Office 365 finnes som abonnement via Microsoft Office 365 og inneholder samme funksjoner, stensiler og former som Visio Professional 2013. Brukeren kan installere Visio på opptil fem PC’r som bruker Windows 7 eller Windows 8.

Microsoft Project

Microsoft Project Pro for Office 365 gir tilgang til den nyeste versjonen av Project Professional som et abonnement via Office 365. Programvaren oppdateres automatisk (med muligheter for egendefinerte prinsipper), og brukere som er ute å reiser kan koble til hvilken som helst datamaskin ved å streame en full desktop klient av Project on Demand.