COMPAREX Vendor section

Azure er en Microsoft Sky-løsning for både infrastruktur og Software services. Plattformen tilbyr bland annet integrerte tjenester for lagring, nettverk og applikasjoner. Kombinert med både LaaS (Infrastructure-as-a-service) og PaaS(Platform-as-a-service) gir stor fleksibilitet i å bygge og lansere ulike typer skreddersydde løsninger. Med datasenter over hele verden og flere i Europa gir Azure-brukeren ytelse der den er.

Azure er en åpen plattform med støtte for alle operativsystemer, språk og verktøy med muligheten til å kjøre hybridløsninger der deler er i skyen og lokalt.

IaaS + PaaS

Azure er den eneste store nettskyløsning som rangeres av Gartner som er bransjeleder for både infrastruktur som en tjeneste (IaaS, infrastruktur-as-a-service) og plattform som en tjeneste (PaaS, Platform-as-a-service). Med denne kraftige kombinasjonen av administrerte og ikke-administrerte tjenester, kan du opprette, distribuere og administrere programmer som trengs for produktivitet.

Hybridklar

Noen sky-leverandører tvinger deg til å velge mellom ditt datasenter og din offentlige sky. Det gjør ikke Azure. Azure er et bevis på at Hybrid skyløsning gir deg det beste fra begge verdener og du får flere IT-alternativer uten komplekse økter. Med Azure blir datalagringen, sikkerhetskopiering og gjenopprettingen mer effektiv og økonomisk. Det er til og med lettere å lage applikasjoner for lokal bruk i skyen.

Åpent og fleksibelt

Azure støtter alle typer operativsystem, språk, verktøy og rammeverk- fra Windows til Linux, SQL server til Oracle, C# til Java. Du får det beste fra Windows og Linux, slik at du kan lage programmer og tjenester som fungerer med alle enheter.

Alltid oppe, alltid på!

Du vil dele den samme plattformen som kjører Skype, Office 365, Bing og Xbox. Azure gir SLA med 99,95% tilgjengelighet, teknisk support og overvåking døgnet rundt. Dette er grunnen til at mer enn 57% av Fortune (500 selskaper) er avhengige av Azure i dag.

Økonomisk og skalerbar

Azure kan raskt skalere opp eller ned etter behov, slik at du bare betaler for det du bruker. Kostnad per minutt og en vilje til å justere prisene etter konkurransen for populære infrastrukturtjenester som dataprosessering, lagring og båndbredde betyr at du alltid vil få uslåelige priser for ytelse.