COMPAREX Vendor section

Open Value er en avtale for de bedriftene som kjøper fra fem lisenser (Visual Studio 1stk) og vil ha en kontrakt og betalingen over tre år. Det er to prisnivåer for Open Value som avhenger av antall lisenser du kjøper, og hvis du ønsker kan du velge å splitte betalinger over en periode på tre år for å fordele kostnader og utlegg. Open Value er tilgjengelig i tre forskjellige versjoner, avhengig av om du ønsker å gjøre en total forpliktelse, eller du ønsker å kjøpe eller leie lisenser.

Korte fakta om Open Value

  • Avtalen kan bli undertegnet fra fem lisenser
  • Du kan kjøpe flere lisenser når behovet oppstår
  • Du kan kjøpe eller leie lisenser
  • Software Assurance er inkludert
  • 3 års kontrakt

Hvis du ikke ønsker å foreta en total forpliktelse til å undertegne en Open Value, kan du tegne en Open Value Non Company Wide avtale. Da får du med fordelene til å være i stand til å splitte betaling over tre år og Software Assurance er også inkludert. Du kan kjøpe lisenser når som helst i løpet av kontraktsperioden.

Hvis du vil standardisere programvare for alle dine datamaskiner og er klar til å gjøre en total forpliktelse er Open Value Company Wide avtalen for deg. Du får alle fordelene pluss en enda bedre pris ved å gjøre en komplett løsning. Å standardisere programvare betyr at du kjøper minst en av de grunnleggende Microsoft-produkter Windows, Office eller Core CAL (klientadgangslisenser) for alle datamaskinene dine. Dermed sikre du deg prisene på disse produktene i løpet av kontraktsperioden og kan lett budsjettere programvare kostnader.

Hvis du foretrekker å leie lisenser og ønsker å gjøre en full satsing med Open Value Company Wide så er Open Value Subscription Agreement noe for deg. Gode priser, hvor du kan øke og redusere antallet i løpet av året og kun betale for det antall lisenser du bruker.

Hvis du foretrekker å leie lisenser og ønsker å gjøre en full satsing med Open Value Company Wide så er Open Value Subscription Agreement noe for deg. Gode priser, hvor du kan øke og redusere antallet i løpet av året og kun betale for det antall lisenser du bruker.

Fordeler med Open Value

Forenklet lisensadministrasjon

Med Open Value-avtale, er det enkelt å administrere lisenskjøp og utnytte den kjøpte programvarens fulle potensial. Du kan velge å inngå en avtale som inngår for alle dine PC-er med Microsoft-programvare. Det er mulig å laste ned nye versjoner når du vil, som inngår i SA-fordelen.

Ta kontroll over oppgraderings syklusen

Infrastrukturen vil bli tryggere, lettere å kontrollere og vedlikeholde hvis du standardiserer datamaskinene med samme versjon av programvaren på alle datamaskiner. Retten til oppgraderinger er inkludert i Open Value-avtalen (SA), som betyr at du kan oppgradere alle datamaskinene uten å påvirke budsjettet

Administrere programvarekostnader

Med Open Value, kan du planlegge og administrere budsjettet. Årlige utbetalinger betyr lavere kostnader og gjør det mulig til og raskt få tilgang til alle nødvendige lisenser. Forutsigbare årlige innbetalinger resulterer i enklere budsjettering.

Ytterligere besparelser

Open Value Company Wide og Open Value Subscription er en avtale hvor du velger å lage en total forpliktelse ved å standardisere på ett eller flere av Microsofts grunnleggende produkter på hver datamaskin i organisasjonen (Windows Pro, Office og / eller Core CAL (klientadgangslisenser)). En slik omfattende forpliktelse gir ekstra rabatt og dermed reduserte lisenskostnader.