COMPAREX – Partner of Mindjet

Mindjet for Individuals

Våre tilbud til enkeltpersoner kombinerer fullstendig mindmapping-muligheter med elektronisk dokumentledelse og personlig oppgaveledelse. Mindjet for individuals leverer programvare for total brainstorming og personlig planlegging, slik at brukere kan kartlegge informasjon på et profesjonelt nivå. Lagre filer på nettet for individuell bruk og lage personlige "to-do"-lister. Deling og On-premise editor er ikke inkludert. Mindjet for Individuals er designet for en enkelt bruker, slik at medlemmene ikke kan legges til en konto, og volumrabatter er ikke tilgjengelige.

Mindjet for Business

Vår mest omfattende pakke av kartlegging og programvare for samarbeidsledelse for alle team, store eller små. Den inneholder alle komponenter som vi tilbyr: Mindjet for Windows og Mac, Mindjet Web og på premisset editor (som skal brukes med Mindjet On-Premise - selges separat).

Mindjet On-Premise

Mindjet On-Premise er programvare som er installert på Microsoft SharePoint-servere som støtter Mindjet kartlegging funksjonene innenfor SharePoint - inkludert muligheten til å se kart lagret i SharePoint. (Mindjet on-premisset er det nye navnet på serveren programvarekomponent tidligere kalt Connect SP). Dette gir brukeren muligheten til å opprette og endre kart i SharePoint. Dette krever både Mindjet on-premisset og redigeringsmuligheten er inkludert i Mindjet for Business og Mindjet Web. Mindjet On-premisset er serverprogramvaren som må installeres for å aktivere kartlegging innenfor SharePoint.

Mindjet Web

Dette abonnementet inkluderer kjerneinformasjons-kartlegging, filbehandling og deling, og integrerte oppgave-administrasjonsmuligheter. Nettleser-basert funksjonalitet muliggjør opprettelse og styring av både sky- og on-premise-filer (Mindjet On-Premise kreves). Mindjet Web er integrert med våre mobile apps, så mobilbrukere kan lagre og dele kart på Internett. Telefon, online support og multilisens-rabatter er tilgjengelig. Avansert kartlegging-funksjoner er imidlertid ikke inkludert.

Din kontakt