COMPAREX – Platinum Partner of Oracle

COMPAREX har god erfaring med Oracle-praksis som kan støtte alle dine eksisterende og potensielle lisensanskaffelser, lisensadministrering, database teknologier, Fusion Middleware, applikasjoner, eksperttjenester og behov for konsultasjon.

Vi har utviklet et strategisk og nært forhold med Oracle og Oracle Consulting. COMPAREX opptrer som en uavhengig og ansvarlig aktør for dine Oracle eiendommer. Du vil garantert bli fornøyd med vår kunnskap – hva angår Oracle lisensiering, forretningsfunksjoner og infrastruktur-teknologier – som gjør at vi fullt kan forstå potensielle situasjoner som kan påvirke lisensstrukturen for Oracle programvare og inngåtte avtaler.

COMPAREX har over 900 eksisterende Software Provision- og Software Asset Management-avtaler basert på over 500 000 programvareprodukter, inklusive Oracle. Ved å dra nytte av parallelle erfaringer og produktutvikling verden over, kan vi forsikre at dine løsninger blir av beste praksis og kostnadseffektiv. Ressurser fra flere geografiske områder og integrasjonsmetoder som er gjennomført i over 100 liknende prosjekter eller migrasjoner og oppgraderinger er med på å understøtte dette.
 

Din kontakt