COMPAREX Vendor section
COMPAREX – Partner of Symantec

Symantec Express Program

Avtalene som kjøpes kan være fra 1-3 år, hvor de siste årene er sterkt rabattert.
Gir mulighet til å kjøpe oppgradering om en har tidligere versjoner av Symantec fra før, eller kryssoppgradering om en har konkurrerende produkter fra før. Både oppgradering og kryssoppgradering har sterkt reduserte priser. Programmet er delt opp i nivåer, fra A-F nivå, hvor prisene naturligvis blir billigere desto høyere nivå en handler på. Symantec Express er for små og mellomstore bedrifter.

Priskategori Minste bestilling av lisenser
S 1
A 1 - 24
B 25 - 49
C 50 - 99
D 100 - 149
E 250 - 499
F 500 eller fler

Symantec Government Program

Nå kan frivillige organisasjoner kjøpe alle Symantec sikkerhetsprodukter i en mer enhetlig måte, samt muligheter for support og vedlikehold. Det er lett å kjøpe Symantec programvare - du trenger ikke å signere avtalen og bestillingsprosessen er blitt forenklet. Kvalifiserende statlige foretak som behøver å kjøpe lisenser uten en tegnet avtale eller finansielle forpliktelser. Her er det kun et nivå å handle på, Band A, men en kan kjøpe oppgradering, kryssoppgradering og fornyelser, hvor prisene er gunstigere.
 

Priskategori Minste bestilling av lisenser
S 1 - 4
A 5 eller fler

Symantec Academic Program

Dette er for kvalifiserende akademiske institusjoner og veldedighetsorganisasjoner som behøver å kjøpe lisenser uten en tegnet avtale eller finansielle forpliktelser.
Symantec Academic Program er kun et nivå å handle på, Band A, men en kan kjøpe oppgradering, kryssoppgradering og fornyelser, hvor prisene er gunstigere

Priskategori Minste bestilling av lisenser
S 1 - 4
A 5 eller fler

Symantec Academic abonnement

Med Symantec Academic Subscription programmet kan godkjente akademiske institusjoner kjøpe abonnementsbaserte lisenser på en fleksibel måte. Dette abonnementet Essential Support (som gir det støtte døgnet rund hele året), er lett å skaffe og administrere, og senker den totale kostnaden av programvare.

Priskategori Minste bestilling av lisenser
A 250 - 499
B 500 - 999
C 1 000 - 4 999
D 5 000 - 9 999
E 10 000 eller fler

Symantec Rewards

En enkel måte for deg å få høyere rabatter på jo mer du investerer. Med Symantec Rewards har middels til store bedrifter enkelt tilgang til alle Symantec programvare løsninger og alternativer for support og vedlikehold. Innenfor Rewards-program, blir du tildelt en volumrabatt ifølge en forutsigbar pris system uavhengig av volum. I tillegg til at innkjøpsprosessen er enklere og mer fleksibel når det er sentralisert. Symantec Rewards bruker et poengsystem for å gi deg en bedre rabatt, jo flere produkter og støtte fra Symantec du kjøper. Hver Symantec artikkel gir et visst antall poeng, og når du kjøper flere og flere produkter vil du score mange poeng (beregnet årlig). Ved å samle poeng, kan du deretter ta steget inn i en mer gunstig prisklasse.

Priskategori Minste bestilling av lisenser
A 2 000 - 11 999
B 12 000 - 19 999
C 20 000 - 49 999
D 50 000 - 99 999
E 100 000 eller fler

Symantec Enterprise Option

Symantec Enterprise Options er et fleksibelt og forhåndsbetalt program for store organisasjoner som ønsker å installere produktene for et bestemt beløp i visse Symantec produktfamilier, på noen operativsystemer. De får rabatt, og kontrakten er for en fast periode. Disse programmene tilbyr store bedrifter fleksible bruksrettigheter, dynamisk online sporing og rapportering, volumrabatter, support og vedlikeholds rabatter.

Din kontakt