SAM2GO – forklart på 2 minutter

Ta en titt på SAM2GO-videoen og bli positivt overrasket hvor gjennomsiktig din lisensstatus kan være.

Du kan stole på prisvinnende service. COMPAREX er kjent som vinner av Microsoft SAM Partner of the Year 2015.

“Software Asset Management og lisensadministrasjon er et av våre viktigste fokusområder, så jeg er selvsagt veldig fornøyd og stolt over at Microsoft har valgt oss for vår prestasjon på dette området, og belønner oss med «SAM Partner of the Year," sier Erik Frøystein, Administrerende direktør for COMPAREX i Norge. “Det bekrefter at det vi gjør, og hvordan vi gjør det, gir merverdi både for Microsoft og våre kunder og det motiverer oss til å fortsette kvalitetsveksten.”, Christian Terwiel, Director Software Asset Management at COMPAREX.

 Les pressemeldingen


En uventet softwarerevision er rett rundt hjørnet. Du trenger å gi informasjon om din lisensierings-status men du har ikke en nøyaktig oversikt over situasjonen. Det har vært en stund siden det siste SAM-prosjektet og du risikerer uforutsette kostnader som følge av manglende lisenser. Høres dette kjent ut?

Med SAM2GO hjelper COMPAREX deg med å besvare disse spørsmålene på en enkel måte. Ved å analysere dine softwarelisenser og infrastruktur får du en omfattende oversikt over de lisensene du har kjøpt og programvaren du faktisk bruker eller har installert. Med denne analysen har du et lisens-system som vi bruker til å rådgive deg om hva dine neste trekk bør være for å unngå revisjon.

Spørsmål som: ”Har det blitt installert mer software enn det vi er lisensiert for?” eller "Er alle kjøpene og vedlikeholdslisensene nødvendig?" Disse spørsmålene kan vi gi deg svar på. SAM2GO gir deg innsyn og vi gir deg faglige råd på veien for å redusere risikoen for kostbare revisjoner samt samle og redusere dine softwarekostnader.

 

 Dine Fordeler

  •  Alltid ha åpenhet om din lisensadministrasjon
  •  Samsvars-informasjon når som helst og hvor som helst med bare et klikk
  •  Nøyaktig planlegging og software-budsjettering
  •  Alltid de nyeste oppdateringene fra vårt team.
  •  Kosteffektiv SAM sammen med SAM2GO som en administrerende tjeneste.

SAM2GO er Software Asset Management som en administrerende tjeneste.