Intelligent worldwide Sourcing. Lisensadministrasjon med COMPAREX

Trenger din pc software som passer til ditt bruk og tilpasset den avdeling du jobber i ,men også tilknyttet bedriften? Er du ansvarlig for innkjøp av software til en fornuftig pris? med andre ord, er det din jobb å spare pengen med en stor P?  Få det til å skje! COMPAREX vil støtte deg hele veien.

Tid er penger

Save time and money with License Procurement by COMPAREXVår ekspertise viser at 80% av kjøpsvolumet krever bare 20% av innsatsen, men det å kjøpe 20% av kjøpsvolumet krever 80% innsats. Derfor tilbyr COMPAREX en skreddersydd, individuell og tilpasset kostnadsoptimalisering med hensyn til rammeavtalen. (lisensrådgiving, innkjøp til de beste prisene tilgjengelig over hele verden) ,standard programvare (COMPAREX Online ,inkludert COMPAREX Dynamic Global Sourcing) og spesialisert programvare (standard behandling via COMPAREX online på kostnadseffektive vilkår) .

Store investeringer. Store sparemuligheter.

Gjennom skreddersydde volum- og rammeavtaler og ved hjelp av COMPAREX Dynamic Global Sourcing finner vi den beste innkjøpsmodellen for dine behov. Dra nytte av valutaavvik og ulik lokal prispolitikk ved å trykke på en knapp.

 Vi lover

  •  Spar ved inngåelse og optimalisering av rammeavtaler- vi lager den beste innkjøpsmodellen for deg.
  •  Spar ved kjøp av standard programvare via arbitrage-funksjon i vår kundeportal og finn den beste prisen rundt om i verden med bare ett klikk.
  •  Takket være mange års erfaring i salg av programvare fra mange forskjellige produsenter kan du spare ved å avtale betingelser på en individuell basis.

 Dette får du igjen

  •  En optimalisert rammeverkavtale inkludert den beste innkjøpsmodellen som er tilgjengelig internasjonalt.
  •  Den beste daglige prisen i verden for standard software med bare ett klikk.
  •  Juridisk sikkerhet takket være verifiserte transaksjonskanaler.
  •  Åpenhet via OpenBook-prising

Alt annet enn standard.

Når det kommer til skattereglene i internasjonale bedrifter spiller kompleksiteten en svært viktig rolle, for eksempel moms eller kildeskatt. Ved å ha et internt system med en sentral hub, sikrer COMPAREX overholdelse av skatte- og konsesjonsregelen. Anskaffelsesprosessen i seg selv endres ikke.

Possible cross-border delivery options without COMPAREX Dynamic Global Sourcing

561 mulige grenseoverskridende leveringsalternativer

Complexity of border-crossing delivery options with COMPAREX Dynamic Global Sourcing

33 mulige grenseoverskridende leveringsalternativer

Gode kjøp, kontraktstyring og lisensoptimalisering er de sterke sidene du skal fokusere på først. Disse tjenestene er en del av COMPAREX SoftCare, en lisensadministrasjonsløsning som hjelper deg å redusere compliance-risiko, kutte kostnader i prosessen med å administrere og kjøpe programvarelisenser, og beviselig øke nivået av effektiviteten av anskaffelsesprosesser.

 Les mer