That's COMPAREX

Cu o experință de treizeci de ani pe piața internațională, COMPAREX este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii IT din lume și numărul 1 pe piețele din EMEA în ceea ce privește gestiunea contractelor de licențiere software. COMPAREX dezvoltă servicii inovatoare care sprijină companiile, conducând la o îmbunătățire generală a productivității forței de muncă. COMPAREX deservește clienți privați care se întind de la întreprinderi mici la corporații internaționale mari, precum și instituții publice - ghidând fiecare client pe parcursul evoluției lor digitale spre optimizarea productivității.

Portofoliul are o bază solidă compusă din gestionarea contractelor de licențiere, achizițiile de software și serviciile cloud. Servicii profesionale completează portofoliul pentru cu oferte specifice adaptate diverșilor clienți.

Cu afirmația "De partea ta într-o lume digitală", COMPAREX subliniază intenția sa de a inspira clienții cu oportunități pentru transformarea lor digitală, prin abordarea priorităților cheie ale acestora.

Grupul COMPAREX are peste 2.450 de angajați în peste 80 de locații din 35 de țări din Europa, Asia și America. În anul fiscal 2017/18, Grupul COMPAREX a generat un venit de 2.533 milion EUR / 2.965 milion USD.


COMPAREX in informaţii şi cifre 2017/18


2450

Consultanţi

80+

Reprezentanţe

35

Tări

2533 million €

Cifra de afaceri

Structura grupului COMPAREX

Compania are sediul principal în Leipzig, Germania. De la acel nivel se coordoneaza dezvoltarea strategică si diverse alte funcții, cum ar fi gestionarea clienţilor globali, marketing-ul internaţional și comunicare, relaţia cu investitorii, contabilitate si resurse umane.

Pentru a obține mai multe informații despre management, furnizori și parteneri, comunicate de presa, va rugam sa vizitati site-ul global www.comparex.com.


Parteneriate

COMPAREX are un parteneriat strategic cu Raiffeisen Informatik GmbH, o companie a grupului financiar Raiffeisen.

Contactaţi-ne