Gestiunea licentelor – explicata pe scurt

Vizualizaţi clipul despre Gestiunea Licenţelor pentru a vă face o idee despre cum puteţi reduce costurile.

Aveţi nevoie de un sistem adaptabil la necesitatile departamentului de achizitii atât pentru compania Dvs cât şi pentru cele afiliate ? Aveţi ca obiectiv achiziţia de pachete software la cele mai mici preţuri de pe piaţă ? Prin COMPAREX aceste lucruri sunt posibile.

Timpul inseamna bani

Gestiunea licenţelor prin COMPAREX.Experiența arată că 80% din achiziţii se pot face cu doar 20% efort, în timp ce, procurarea de restul 20% din volumul de cumpărare necesită 80% din efort. Prin urmare, COMPAREX oferă abordări individualizate privind optimizarea costurilor în ceea ce privește acordurile-cadru de licentiere (consultanta, inclusiv pentru achiziții publice, la preturi competitive la nivel mondial), atât pentru software-ul standard (de tip office) cat si specializat, prin platformele COMPAREXonline si COMPAREX Dynamic Global Sourcing.

Investiții mari. Potențial de economisire considerabil.

Prin acorduri-cadru și cu ajutorul COMPAREX Dynamic Global Sourcing alegem cel mai bun model de achiziţie de licenţe software potrivit nevoilor Dvs. Puteţi profita astfel de schimburile valutare și de politicile de stabilire a prețurilor licenţelor specifice diverselor zone geografice.

 Promisiunea noastră

  •  Optimizarea contractelor-cadru - vom alege cel mai bun model de contract pentru compania Dvs.
  •  Reduceri de costuri la achiziționarea de software standard - prin intermediul funcției de Dynamic Global Sourcing disponibila în portalul nostru ce permite alegerea celui mai bun preț la nivel mondial.
  •  Optimizari datorita experientei noastre in achizitia de software de la producători specializați pe baza unor contracte globale.

 Avantajele Dvs

  •  Contracte-cadru optimizate, inclusiv cel mai bun model de aprovizionare disponibil la nivel internațional.
  •  Cel mai bun pret al zilei pentru software-ul standard (la nivel international).
  •  Securitate juridică datorită canalelor de tranzacționare verificate.
  •  Transparența prin prețuri OpenBook.

Standardizare

Când vine vorba de tranzacții internaționale, complexitatea reglementărilor fiscale (ca de exemplu TVA sau reținerea la sursă) joacă un rol foarte important. COMPAREX asigură conformitatea cu reglementările fiscale și cu cele ale producatorilor licențelor. Din punctul de vedere al utilizatorului, procesul de achiziții nu se schimbă.

Fără COMPAREX Dynamic Global Sourcing

Cu COMPAREX Dynamic Global Sourcing

Punctele forte sunt achiziţia inteligentă de software, gestionarea contractelor de achiziţii și optimizarea modelelor de licențiere. Aceste servicii fac parte din COMPAREX SoftCare, o soluție profesională de management al licențelor care vă ajută să reduceți riscurile de conformitate şi costurile în procesul de gestionare și de achiziţie a licențelor software şi, demonstrabil, crește gradul de eficiență al proceselor de achiziții.

 SoftCare pe scurt

Alte subiecte