Ești dezvoltator de soluții software și ai idei originale si inovatoare? Iți rămâne destul timp să te ocupi de activitatile de marketing, managementul contractelor si strategia de vânzare ? Identificarea și contactarea potentialilor clienti este o muncă solicitantă, costisitoare și mare consumatoare de timp ? Cu siguranță ai prefera să-ți petreci timpul perfecționându-ți aplicațiile și soluțiile care vor ajuta clienții de mâine.

Startup-urile abordează cele mai noi tehnologii. Insă provocările pot fi complexe pentru companiile mici din domeniul digital, ca de exemplu – construirea unei baze de clienti puternice, reproiectarea aplicației pentru scalabilitate, adaptabilitatea modelului de afaceri, creșterea vânzărilor și eficientizarea costurilor. COMPAREX caută astfel de companii pentru a le ajuta să dezvolte o afacere personalizată pe scară largă. Vă înțelegem entuziasmul și am dori să vă sprijinim în călătoria dvs.

Abordarea COMPAREX se concentrează pe experiența clientului. Dorim să înțelegem provocările clienților si cum soluția dvs. îi ajută. Programul nostru vă permite să vă concentrați pe inovație iar noi vom avea grijă de scalarea soluției la nivel tehnic și comercial.


 Promisiunea noastră

Din perspectiva clientului final, parteneriatul  AMPLIFY este o relație plurivalentă:

  1. De afaceri - cu peste 25.000 de clienți în 36 de țări, prin contacte directe la nivelul persoanelor de decizie, suntem un jucător de elită atunci când vine vorba de întelegerea diferitelor segmente, tendințe ale pieței, provocări, evoluții tehnice, soluții lansate.
  2. Tehnică – suntem Microsoft Azure Expert și avem o experiență de 30 de ani în managementul contractelor și al licentelor.
  3. Comercială – vă sprijinim pentru a vă scala afacerea, a vă găsi publicul țintă potrivit și pentru a asocia prețurile corecte, competitive platformei pe care o promovați.
  4. Partener COMPAREX – ne concentrăm pe stimularea afacerii Dvs și generarea de oportunități printr-un Go-To-Market comun.

 Avantajele Dvs

COMPAREX susține companiile ISV pe tot parcursul ciclului de afaceri și le sprijină în transformarea lor digitală:

 

Avem o abordare completă, de la migrarea soluției în Azure, scalarea ei, promovarea acesteia, optimizarea modelelor contractuale, co-sell și suport tehnic.

 

 

 

Prin serviciile profesionale COMPAREX ajută ISV-urile în provocările tehnice (ateliere și resurse tehnice).

 

 

 

 

COMPAREX are sedii în 36 de țări și poate accelera vânzările prin co-sell și contactarea directă a clienților finali.

 

 


Contactul cu ISV-urile începe pe plan local unde se obțin informațiile relevante cu privire la piața potențială și nevoile clienților finali. COMPAREX colaborează îndeaproape cu Microsoft pentru suport în scalarea afacerilor.

 

COMPAREX sprijină ISV-urile prin activități de marketing și vânzări. Prin facilitarea și organizarea webinarelor, a meselor rotunde, a sesiunilor tehnice, a evenimentelor sociale, crearea referințelor etc., putem stimula dezvoltarea ISV-urilor.

 

 


Alocăm resurse specializate în fiecare țară, atât BDM cât și Industry Specialists, pentru a profila afacerile ISV-urilor pe verticale de industrie, funcție de tendințele pieței și evoluțiile locale. Aliniem astfel provocările clienților cu soluțiile ISV-urilor.

 


Beneficiați de experiența COMPAREX în managementul licențelor. Ca lider de piață, avem peste 30 de ani de experiență în vânzările de licențe și o relație solidă cu Microsoft si alți vendor.

 


Interesat de o discuție ?

Contactați-ne

Proiecte de referinţă

Aflați mai multe despre un proiect reușit. Deschideți referința.


Alte subiecte