SAM2GO – Sumar

Vizualizaţi clipul SAM2GO pentru a inţelege cât de transparent poate fi procesul de conformitate software.

In eventualitatea unui audit software aveţi nevoie de informații exacte despre gradul de licențiere. Dacă nu aveți însă o imagine clară a situației sau a trecut mult timp de la ultimul proiect SAM, atunci riscați sa suportaţi costuri neprevăzute datorate licențierii insuficiente. Vă este familiară această situaţie ?

Cu SAM2GO, COMPAREX vă ajută să răspundeți acestor cerinţe foarte uşor. Prin analiza contractelor de achiziţie și a infrastructurii veți obține o imagine de ansamblu a licențelor pe care le-ați cumpărat şi le utilizați (sau care de fapt sunt instalate). Pe baza acestor rezultate va putem consilia cu privire la acţiunile necesare în vederea pregătirii pentru un audit.

        Costuri generate de audit
         
    Economii potentiale    
         
         
         
Acesta este necesarul de licenţe (de ex. 1.000 de licenţe).   Acesta este volumul de licenţe pe care l-aţi cumpărat (de ex. 1.200 de licente). Aceasta de numeşte »licenţiere in exces«   Acesta este volumul de licenţe instalate. In caz că aţi instalat mai multe licenţe decât aţi cumpărat (de ex 1.200 licenţe instalate la 1.000 licenţe cumpărate).

La întrebări precum "Au fost instalate mai multe licenţe decat au fost achizitionate?" sau "Sunt necesare absolut toate licenţele achiztionate ?" se poate raspunde simplu cu SAM2GO. Prin acest serviciu, experţii COMPAREX vă oferă transparență și consiliere profesională pentru a vă ajuta să reduceţi semnificativ riscul de audit, precum și consolidarea pachetelor de licenţe și – prin urmare - reducerea costurilor de mentenanţă pentru software.

 

 Beneficiile Dvs

  •  Transparența în ceea ce privește managementul licențelor în orice moment
  •  Informații despre conformitate oricând şi oriunde cu un singur clic
  •  Planificarea precisă a bugetelor de software
  •  Expertiză de licențiere prin echipa de experți COMPAREX
  •  Serviciul de inventariere software (SAM2GO)

SAM2GO este un serviciu de inventariere software (Software Asset Management)

Mai multe informaţii

Broşura COMPAREX SAM2GO Broşura SAM2GO
Vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi puteţi obţine toate informaţiile despre COMPAREX SAM2GO.

 Descarcă o copie

Alte subiecte