Optimizarea proceselor – explicat pe scurt

Vizualizati clipul despre COMPAREXonline pentru a vă face o idee despre cum puteţi optimiza procesele de achiziţii.

Doriți să achizitionati software rapid și ușor, dar vă loviţi de procesele de comandă complicate impuse de diverşi producători ? In acest caz puteţi să optimizaţi procesele de achiziții !

COMPAREXonline at a glance

Portalul nostru pentru clienti, COMPAREXonline, vă permite să cumpărati software direct şi simplu sau să integrati produse și prețuri direct în sistemul Dvs de achiziţii. Folosind procese automatizate și controlate, achiziționarea de licențe software nu este doar mai rapidă, ci mai fiabilă și eficientă, bazându-se pe contracte-cadru precis definite.

Mai presus de toate, COMPAREXonline vă permite să mențineti întotdeauna o imagine de ansamblu. Toate informațiile relevante, cum ar fi oferte și comenzi, contracte încheiate sau rapoarte de licențiere sunt stocate pentru regăsirea ulterioară. In plus, monitorizarea constantă a tuturor produselor care utilizează portalul nostru faciliteaza crearea unui proces de întreținere eficient și de încredere.

Achizitie si gestiune eficienta a software-ului.

COMPAREX oferă solutii pentru achizițiile de software și de gestionare a conformităţii licentelor - de la un simplu magazin web pana la un lanț complet integrat de e-aprovizionare.

 Avantajele Dvs

  •  achiziții rapide și sigure datorită proceselor automatizate și controlate
  •  transparenţă și control la cumpărare datorită conceptului de contract cadru definit în portal pentru compania Dvs
  •  gestionare structurată a ofertelor, contractelor și rapoartelor
  •  raportarea completă și funcții de monitorizare a contractelor și produselor software în portal

COMPAREXonline permite gestionarea si automatizarea proceselor de achiziţie.

Alte subiecte