COMPAREX SoftCare

COMPAREX SoftCare
 

  • Software Procurement

Mizați pe un furnizor unic pentru software-ul dvs. standard, cu beneficiile : reducerea costurilor, simplificarea proceselor de aprovizionare, obținerea celor mai bune prețuri și livrarea la nivel global. Un singur furnizor ! Mai multe economii!

Sistemul de achiziţii sigur şi eficient

  •  Automatizarea proceselor de achiziţii

Doriţi să facilitaţi achiziţia de software dar întâmpinaţi dificultăţi datorită proceselor complicate puse la dispoziţie de furnizori ? Este momentul să vă optimizaţi timpul cu platforma e-procurement pusă la dispoziţie de COMPAREXonline.

Utilizarea licenţelor și licențierea balansată

  •  Gestionarea riscurilor și Conformitate

Serviciul de administrare a licențelor COMPAREX SAM2GO oferă informaţii permanent actualizate - ca de exemplu gradul de conformitate și cel de utilizare al software-ului - la simpla apăsare a unui buton.


Obțineți o imagine de ansamblu asupra portofoliului software și transformați informațiile în avantaje concrete: reduceți costurile de achiziție și de operare, evitați riscurile de securitate și îmbunătățiți poziția dvs. la companie și în negocieri.

COMPAREX Unified Cloud Management

  •  Cloud Management

Bazați-vă afacerea pe Office 365 ! După "Onboarding", serviciul este disponibil în trei module - "Support", "Optimize" și "Manage" – iar COMPAREX este partenerul dvs. de încredere pe întreg ciclu de viață al cloud-ului.

COMPAREX Cloud Consumption Monitoring

  •  Cloud Monitoring

COMPAREX Cloud Consumption Monitoring vă dă informații detaliate privind serviciile Office 365 și consumul de Azure. Astfel, puteți optimiza costurile utilizării de cloud și crea un buget realist.