COMPAREX Cloud Partner Program

Sve više kompanija treba da obezbede svoja IT rešenja u Cloud-u. Industrijski analitičari veruju da će se ovaj trend u budućnosti intenzivirati. Cloud Solution Provider (CSP) program - najnoviji Microsoft-ov servisni model licenciranja.

Cloud Solution Provider uključuje prednosti za Vas, koje su podeljene u tri ključna područja

Odluka za "pravi" put u Cloud

Mnogi klijenti već su investirali u Cloud infrastrukturu ili su na putu ka tome. Ovde PoC moraju biti izvedeni kvalifikovanom podrškom. Kroz PoC ne samo da ćete dobiti potvrdu koncepta, već ćete i osigurati najbolje moguće rešenje za Vas i sigurnost Vaše investicije u Cloud tehnologije.

Kupac

COMPAREX je kvalifikovani provajder usluga Cloud managed servisa i Cloud service desk-a, sa svim svojim first-level pitanjima nudi brzu i jednostavnu podršku.

Prilagođena briga o kupcima, efikasna primena upravljačkih usluga zahteva tehnička znanja i alate. COMPAREX nudi ovo kao prilagođenu brigu o kupcima i obezbeđuje IT stručnjaka kao vaš lični kontakt. 

Servisni model CSP nudi sledeća rešenja:

  1.  Mesečno plaćanje - naši klijenti primaju konsolidovane i predvidljive COMPAREX mesečne račune
  2.  Pay-As-You-Go model - mesečno povećanje ili prekid pretplate je moguć
  3.  Fiksna cena tokom jedne godine – Nakon isteka jedne godine od prve porudžbine u CSP, korisničke licence, ukoliko nisu prekinute, automatski se obnavljaju prema aktuelnom cenovniku .
  4.  Microsoft Cloud One-stop shop - sa CSP-om i različitim uslugama podrške i upravljanja kojima se bavi COMPAREX, put u Cloud može biti veoma jednostavan i lak.

Zainteresovani ste za CSP i još uvek želite više informacija? Pozovite nas ili nam pošaljite e-mail. Za više informacija posetite Microsoft Cloud Solutions by COMPAREX.