Microsoft Azure

Microsoft Azure je otvorena i fleksibilna Cloud platforma koja vam omogućava da brzo izgradite, razvijete i upravljate aplikacijama u globalnoj mreži koja se nalazi u Microsoft Datacentru. Možete kreirati aplikacije koristeći bilo koje alate i možete integrisati javne aplikacije za Cloud u vaše postojeće IT okruženje.

Uvek spreman. Uvek radi.

Microsoft Azure: pruža 99,95% mesečni SLA i omogućava vam da napravite i koristite postojeće aplikacije bez fokusa na infrastrukturu. Omogućava automatsko ažuriranje usluga i operativnih sistema, ugrađene mehanizme za distribuciju opterećenja i otpornosti na hardverske probleme. Podržava model za implementaciju, koji vam omogućava da ažurirate svoje aplikacije bez prekida usluga.

Otvoren

Micorosoft Azure vam omogućava da koristite bilo koji alat za izgradnju aplikacija. Komponente i usluge su dostupni putem otvorenih REST protokola. Klijentske biblioteke Microsoft Azure dostupne su na više programskih jezika, objavljene licencom otvorenog koda i dostupne su na GitHub-u.

Neograničeni serveri. Neograničen prostor za skladištenje podataka.

Micorsoft Azure vam omogućava da lako skenirate svoje aplikacije u bilo kojoj veličini. To je potpuno automatizovana platforma za samoopsluživanje koja vam omogućava da obezbedite resurse u roku od nekoliko minuta. Možete fleksibilno koristiti resurse prema svojim potrebama. Plaćate samo resurse koje vaša aplikacija koristi. Microsoft Azure je dostupan u više Datacentara za skladištenje podataka širom sveta, što vam omogućava da svoje aplikacije približite svojim kupcima.

Beskrajne mogućnosti

Microsoft Azure pruža fleksibilnu platformu koja može zadovoljiti potrebe bilo koje aplikacije. Microsoft Azure vam omogućava da pouzdano hostujete i skalirate kod aplikacija. Možete skladištiti podatke koristeći relacijske SQL baze podataka, NoSQL Table Stores i nestrukturirane Blob Stores i opciono koristeći Hadoop i BI usluge za izvlačenje podataka. Možete iskoristiti neograničene mogućnosti za razmenu poruka na Microsoft Azure-u, konfigurisati geografski distribuirane, fleksibilne aplikacije i pružati hibridna rešenja koja rade u Cloud-u i korporativnoj infrastrukturi. Distributed Caching i CDN usluge Microsoft Azure vam omogućava da smanjite kašnjenje i da imate aplikacije visokih performansi širom sveta.

Komponente

Cloud Services SQL Database Caching Service Bus
Create highly reliable applications and API's with unlimited scale Relational database with full functionality as a service Build highly available applications with a flexible scale Contact applications in the public cloud to private cloud solutions

Počnite s izgradnjom odličnih aplikacija danas!

Za više informacija posetite: Microsoft Azure

Kontaktirajte nas